Procurorii anchetează un poliţist pentru favorizarea criminalului studentei japonezeCriminalul studentei japoneze avea un complice printre poliţişti. Procurorii Parchetului General au dispus începerea urmăririi penale împotriva unui ofiţer de poliţie judiciară din Otopeni acuzat că a falsificat acte într-un dosar în care suspectul în cazul japonezei ucise era cercetat pentru viol.

Primul termen in cazul procesului criminalului studentei japoneze se judeca marti
Primul termen în cazul procesului criminalului studentei japoneze se judecă marţi
Foto: cronicadeiasi.ro

Procurorii Parchetului General au început urmărirea penală faţă de Gică Ştefănache, ofiţer de poliţie judiciară de la Poliţia Otopeni, acuzat de favorizarea infractorului după ce a falsificat acte dintr-un dosar în care Nicolae Vlad, suspect în cazul japonezei ucise, era cercetat pentru un viol, potrivit Realitatea.net.

Poliţistul ar fi inserat menţiuni neadevărate într-un proces-verbal de consemnare a declaraţiei părţii vătămate. De asemenea, procurorii au constatat că în procesul verbal poliţistul a falsificat semnătura persoanei audiate şi a martorului asistent, ca mai apoi să îşi fundamenteze, pe aceste falsuri, propunerea de neîncepere a urmăririi penale. În dosar, criminalul studentei japoneze era cercetat pentru viol, violare de domiciliu şi distrugere. 

În tmpul anchetei desfăşurate de poliţişti, victima  l-a recunoscut pe Nicolae Vlad din planşa fotografică. Cu toate acestea, prin referatul din 3 septembrie 2010 poliţiştii au propus neînceperea urmăririi penale faţă de acesta sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, pe motiv că victima şi-ar fi retras plângerea. Propunerea poliţiştilor a fost însuşită de procuror, care – prin rezoluţia din data de 2 decembrie 2010 – a dispus neînceperea urmăririi penale faţă Nicolae Vlad.

Nicolae Vlad este cercetat în cazul uciderii studentei japoneze, expertiza ADN dovedind că el este cel care a violat-o şi tălhărit-o pe tânără. În alte şase dosare este suspectat pentru infracţiuni similare.

Etichete: omor, studenta japoneza ucisa în Otopeni

0/2 COMENTARII
Nume*
11 oct 22:15
+0
VOTURI
-0
2hDr9F , [url=http://zptwjyqhkcpu.com/]zptwjyqhkcpu[/url], [link=http://mxapnlfweinl.com/]mxapnlfweinl[/link], http://mcdrxdebajmr.com/
Nume*
09 oct 00:38
+0
VOTURI
-0
When I find myself in times of tulobre/Mother Marry comes to me/Speaking words of wisdom/Let it be! Cu aceste vorbe ma alinam mereu, cand viata cladea ziduri de greutati si mi le punea in fata. Invatam pe aceste versuri sa iert, inca de pe atunci, chiar daca durea. Si ma invata sa nu-mi plec capul si nici mainile sa nu mi le innegresc. Ma invatasera, simplu, doar sa trec peste ceea ce nu pot schimba, cautandu-mi cararea prin hatisul vietii.Dar cum eu nu o aveam pe Mother Mary, acceptasem cu drag sfatul de la Father John.Dar asta era atunci, pe cand muzica era cultura

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE