Un poliţist din Bucureşti, arestat ilegal, a fost despăgubit cu 450.000 de euroSalariul pe 9 ani şi 2 milioane de lei despăgubiri pentru o arestare nelegală! Un fost poliţist a primit despăgubiri de aproape 450.000 de euro după ce, la începutul anilor 2000, a stat un an şi jumătate în închisoare pe nedrept.

Un politist din Bucuresti, arestat ilegal, a fost despagubit cu 450.000 de euro
Un poliţist din Bucureşti, arestat ilegal, a fost despăgubit cu 450.000 de euro

Cristian Ionel Şerban a fost acuzat că a primit 1.000 de dolari mită pentru a soluţiona favorabil un dosar penal. A fost arestat preventiv în 2002, însă, după 8 ani de procese el a fost achitat.

A dat statul în judecată şi a obţinut plata salariilor pe cei 9 ani cât a fost suspendat şi două milioane de lei despăgubiri morale.

Fostul poliţist de la secţia 10 din Bucureşti s-a plâns de condiţiile grele din penitenciar, unde a stat într-o cameră de nici 8 metri pătraţi împreună cu alţi deţinuţi fumători.

Sursa: rtv.net

Etichete: Bucureşti, Capitală, despăgubiri, ilegal, poliţist

0/3 COMENTARII
Nume*
02 aug 15:38
+0
VOTURI
-0
Y6R54j , [url=http://vtumqfyrrcmc.com/]vtumqfyrrcmc[/url], [link=http://patqgegyaepa.com/]patqgegyaepa[/link], http://tdfhyncqnowf.com/
Nume*
31 iul 20:17
+0
VOTURI
-0
7uc0ws , [url=http://uudtajqkkase.com/]uudtajqkkase[/url], [link=http://xortmrnmyucw.com/]xortmrnmyucw[/link], http://gwfghhfliodn.com/
Nume*
30 iul 21:41
+0
VOTURI
-0
Felicitari pentru arciotl.intr-adevar a fost un concert sublim si pentru ni, cei din scena.Este trist ca Filarmonica Ieseana nu prea stie cum sa promoveze astfel de concerte.La fel de trist e faptul ca in presa scrisa (cat si in cea virtuala) acesta este singurul arciotl care face referire la acest concert aniversar. (Felicitari inca o data !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h