Polițist din București, reținut de procurori: pretindea 700 de euro șpagă pentru un permis autoUn polițist din București, care a pretins 700 de euro, din care a primit 500 de euro, lăsând să se creadă să are influență asupra polițiștilor examinatori și îi va determina să admită o persoană la proba de traseu astfel încât să obțină permisul de conducere, a fost reținut. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a polițistului în cadrul Brigăzii Rutiere București, pentru infracțiunea de trafic de influență, relatează Mediafax.

Barbat arestat
Barbat arestat

Din probele administrate a rezultat faptul că în cursul lunii august, polițistul a pretins suma de 700 euro, iar la data de 18 august a primit suma de 500 euro, lăsând să se creadă că are influență asupra polițiștilor examinatori din cadrul SRPCIV București și că îi va determina pe aceștia cu privire la admiterea unei persoane la proba de traseu în vederea obținerii permisului de conducere.

Miercuri, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, procurorii cerând arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcția Generală Anticorupție.

Etichete: Bucureşti, permis auto, poliţist, reţinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE