Poliţist din Capitală, MORT după ce a căzut într-o groapă din carosabil pe Ştirbei VodăUPDATE: Poliţistul de la Brigada Rutieră care, marţi seară, a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe Ştirbei Vodă, unde au loc lucrări, a decedat la Spitalul Universitar, după ce manevrele de resuscitare au eşuat, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale. Potrivit Poliţiei Capitalei, omul legii NU însoţea o coloană oficială când a căzut într-o groapă, ci doar avea rolul de a fluidiza traficul în zonă. Anterior, surse citate de presă susțineau că ar fi fost vorba de o coloană oficială, în care s-ar fi aflat vicepremierul Gabriel Oprea. 

Polițistul de 28 de ani, Bogdan Cosmin Gigină, care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, a fost avansat în grad.

Un agent de 28 de ani de la Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei a căzut de pe motocicletă, într-o groapă. Accidentul rutier s-a petrecut pe bulevardul Ştirbei Vodă din Bucureşti, într-o zonă în care se fac lucrări la carosabil.  După ce a trecut de intersecţia cu Calea Plevnei a fi derapat pe carosabilul umed, a lovit gardurile care semnalizau lucrările la gaze de pe carosabil şi s-a mai deplasat necontrolat aproape 20 de metri când s-a oprit într-una dintre gropile adânci de aproape un metru. Poliţistul a fost strivit între pereţii gropii şi motocicleta BMW care cântăreşte 260 de kilograme, conform stiripedia.ro

Din primele informaţii, agentul ar fi căzut de pe motocicleta pe care o conducea într-una din gropi, potrivit Digi24.

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că groapa în care a căzut poliţistul era semnalizată.

În urma accidentului, poliţistul a ajuns în stop cardio-respirator. Medicii sosiţi la faţa locului au început manevrele de resuscitare. Poliţistul de 28 de ani a fost transportat la Spitalul Universitar, dar a decedat la spital, după ce manevrele de resuscitare au eşuat.

Etichete: accident grav, brigada rutieră, polţist, rănit

0/4 COMENTARII
Anghel
21 oct 16:42
+0
VOTURI
-0
Gropile sunt foarte bine semnalizate, doar ca politistul NU A ADAPTAT VITEZA CU CARE SE DEPLASA LA CONDITIILE DE DRUM. Ca politist ar fi trebuit sa stie cel mai bine asta. A derapat si a cazut in groapa. Cat despre comentariile cu amenzi pentru primarie, constructor, eventual si ceva despagubiri pentru sotia politistului daca se poate, comentariile sunt pe langa subiect. Cand o lucrare este necesara se sapa groapa, se semnalizeaza daca lucrarea este de durata, iar cei care nu casca ochii cad in ea. Asta e, ghinion.
agentul dublu de circulatie
21 oct 15:00
+0
VOTURI
-0
Fluidiza trecerea coloanei oficiale. DOAR asta face Politia Rutiera Romana, insoteste coloane oficiale - restul traficului e lasat balta.
frone
21 oct 08:52
+0
VOTURI
-0
Din acest moment, toti politistii ar trebui sa inceapa sa imparta amenzi catre construcotir, primarie, etc, etc!
Nu e posibil asa ceva!!!!
ilie
21 oct 07:28
+0
VOTURI
-0
Votati din nou ca oile si in 2016 si veti avea in continuare orasul pe care il meritati.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h