Poliţistă acuzată că a distrus un taxi în timpul unui flagrant. Reacţia DGPMB - UPDATEO poliţistă de la secţia 22 din Capitală este acuzată că i-a distrus maşina unui taximetrist, care făcea parte, fără voia lui, dintr-un flagrant. Poliţista s-a urcat la volanul taxiului şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul şi a făcut maşina praf. Accidentul s-a produs în Pasajul Victoriei din Capitală.

Accidentul s-a produs in Pasajul Victoriei din Capitala.
Accidentul s-a produs în Pasajul Victoriei din Capitală.

 UPDATE. Reacţia DGPMB în urma scandalului. 

"Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, efectuează cercetări într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare. Cercetările au fost declanșate în urma unei plângeri formulate la data de 19 ianuarie 2018 de un bărbat în vârstă de 46 de ani, de profesie taximetrist. La acest moment se efectuează investigații și cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și pentru tragerea la răspunderea penală a persoanei/persoanelor implicate", se arata intr-un punct de vedere oficial. 

Taximetristul îi acuză acum pe poliţişti că nu vor să-l despăgubească pentru reparaţiile maşinii, pagubele fiind de aproximativ 6.000 de euro. În acest caz s-a deschis dosar penal, care a ajuns pe masa procurorilor.

Taximetristul a fost chemat la o comandă în Bucureşti, la o adresă din sectorul 6. O femeie s-a apropiat de maşină şi i-a întins un plic, iar în acel moment poliţiştii, care organizau un flagrant pentru o reţea care acţiona prin metoda "Accidentul", au sărit pe şofer. Când şi-au dat seama că bărbatul nu este implicat în schema infracţională, l-au chemat la secţie, însă la volanul taxiului s-a urcat o poliţistă. În Pasajul Victoriei, agenta a pierdut controlul şi a făcut maşina praf, iar ea şi taximetristul au fost răniţi, potrivit Adevarul.

La spital, spune taximetristul, poliţişti de la Secţia 22 ar fi încercat să-l convingă să declare că el era la volan, însă acesta a refuzat. Taximetristul a vrut să recupereze de la agenţi banii pentru reparaţiile maşinii, aproximatv 6.000 de euro. Numai că şefii Secţiei 22 ar fi tot amânat, pentru ca, în final, să spună că nu au cum să-l ajute şi să se descurce cum poate.

Taximetristul a depus plângeri la Poliţia Capitalei şi la Ministerul de Interne. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal în acest caz.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, efectuează cercetări într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare.

Cercetările au fost declanșate în urma unei plângeri formulate la data de 19 ianuarie 2018 de un bărbat în vârstă de 46 de ani, de profesie taximetrist.

La acest moment se efectuează investigații și cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și pentru tragerea la răspunderea penală a persoanei/persoanelor implicate.

 

Etichete: flagrant, politista, taxi

0/1 COMENTARII
Valentin
19 ian 17:56
+0
VOTURI
-0
6000 de euro pentru tigaia aia de Logan, care costa 1000 la mana a doua? Prietene, prosteste-i pe altii. Si cum de fix un taximetrist s-a nimerit in povestea asta? Nu cumva se trag niste sfori pentru pupindosismul soferilor de lalele ruginite? Hmm.....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE