Poliţistă din Bucureşti, agresată sexual pe stradă. Agresorul a fost pus în libertateUn tânăr care a agresat sexual o poliţistă din Bucureşti a fost reţinut şi apoi pus în libertate de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, susţin surse judiciare citate de news.ro.

Un tanar care a agresat sexual o politista din Bucuresti
Un tânăr care a agresat sexual o poliţistă din Bucureşti

 

Agresorul, un tânăr de 20 de ani din localitatea ilfoveană Domneşti, a urmărit-o pe femeie printre blocuri, până într-o zonă mai puţin circulată, unde s-a repezit la ea, a atins-o în zonele intime, după care a fugit. Femeia era în ţinută civilă.

Incidentul a avut loc în data de 16 ianuarie, în jurul orei 16:00. Bărbatul a fost prins în aceeaşi zi, după semnalmente. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6 l-au pus în libertate.

Etichete: agresare sexuala, Bucureşti, politista agresata

0/2 COMENTARII
caine
21 ian 18:22
+0
VOTURI
-0
Alice, asa o fi, cum zici tu, habar nu am. Problema e ca tu, analfabeta fiind, nu ar trebui sa iti expui parerea.Chiar nu ti-e jena ?
Alice
20 ian 22:23
+0
VOTURI
-0
Procurorii de Parchetul Sectorului 6 sunt niste mizerabili, incompetenti , jegos si josnic caracter ... niste submediocrii. De-aia nu se merita sa mai votezi ...Ce votezi in tara asta ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE