Poliţişti din Capitală, la furat în supermarketUnul dintre politisti a furat o bricheta, iar colegul sau deodorante (Foto realitatea.net)
Unul dintre poliţişti a furat o brichetă, iar colegul său deodorante (Foto realitatea.net)

Ajuns la faţa locului, unul dintre poliţişti ia o brichetă, o verifică şi apoi şi-o însuşeşte, scrie realitatea.net. În acelaşi timp, un coleg de-al lui bagă în haină un deodorant, iar la câteva minute se întoarce şi mai ia unul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei spune că acest incident, petrecut în luna noiembrie, nu a fost reclamat. "Nu există o plângere din partea magazinului. Poliţia Capitalei s-a autosesizat se fac cercetări. Există un echipaj la faţa locului care va demara o anchetă. În situaţia în care se constată că poliţiştii se fac vinovaţi, li se va face dosar penal şi vor fi îndepărtaţi din structurile poliţiei", a declarat la Realitatea TV Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Etichete: camere video, furt, poliţişti, supermarket

0/3 COMENTARII
Nume*
12 oct 01:44
+0
VOTURI
-0
2lXBNJ , [url=http://ukvsyvsnjtcu.com/]ukvsyvsnjtcu[/url], [link=http://hipbnwtxqgry.com/]hipbnwtxqgry[/link], http://eymbfzoiprlu.com/
Nume*
11 oct 03:34
+0
VOTURI
-0
A1SVOv , [url=http://nrdrhbrusvcc.com/]nrdrhbrusvcc[/url], [link=http://qitoemytwulu.com/]qitoemytwulu[/link], http://ihncppydqqjf.com/
Nume*
09 oct 13:26
+0
VOTURI
-0
am avut o bursa in Belgia impreuna.era un baiat taanltet si cu bun simt.eu de abia acum am aflat de disparitie citind pe net ..s-a mai aflat ceva despre el?l-a gasit cineva, undeva?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE