Trei controale la politiștii care au investigat moartea polițistului Gigina, după anchetă - surseConform unor surse Hotnews, politistii de la serviciul Omoruri, care au investigat in dosarul Oprea moartea politistului Bogdan Gigina, sustin ca au primit trei controale dupa ce au finalizat ancheta.

Trei controale la politistii care au investigat moartea politistului Gigina, dupa ancheta  - surse
Trei controale la politiștii care au investigat moartea polițistului Gigina, după anchetă - surse
Foto: cancan.ro

Ar fi vorba nu mai putin de trei controale, unul incheiat, unul in desfasurare si altul care a fost anulat deoarece se suprapunea cu celelalte, informeaza Hotnews.ro. Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) ar fi dispus primul control din ordinul inspectorului general, Bogdan Despescu. 

Potrivit surselor HotNews.ro, primul control a inceput la aproximativ o saptamana dupa ce Senatul i-a ridicat, la inceputul lunii februarie, imunitatea lui Gabriel Oprea.

Politistii trimisi in control i-ar fi intrebat pe anchetatorii din cadrul serviciului omoruri de ce au efectuat verificari la evidenta populatiei in cazul Bogdan Gigina, din moment ce acesta era mort. Acest tip de intrebari au fost calificate cel putin ciudate de politisti, avand in vedere ca verificarile la evidenta populatiei in astfel de cazuri ar fi impuse de procedurile legale.

Al doilea control, in desfasurare, ar fi venit de la Politia Capitalei, si vizeaza organizarea, planurile de munca etc. Politistii pun aceste controale in legatura faptul ca ancheta in dosarul Bogdan Gigina a decurs "asa cum trebuia". Acestia spun ca, in ultimii trei ani, din toate dosarele de omoruri, toate au fost solutionate. Dintre tentativele de omor, din 220 au fost sau sunt in curs de solutionare 219. Politistii mai spun ca au fost solutionate dosare din 1998, rezolvate la vremea respectiva prin clasare.

Actualul ministrul de interne, Petre Toba este considerat un apropiat al fostului ministru, Gabriel Oprea.

Politistul Bogdan Cosmin Gigina, in varsta de 28 de ani, a murit in data de 20 octombrie 2015 dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala. Politistul asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea.

Etichete: controale, controale politisti, gingina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE