Poliţiştii de la Brigada Rutieră îl comemorează, joi, pe Bogdan GiginăPoliţiştii de la Brigada Rutieră il vor comemora, joi, pe Bogdan Cosmin Gigină care şi-a pierdut viaţa, în urmă cu un an, în dispozitivul de însoţire al fostului ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, iar la ora la care a fost raportat accidentul, toate lămpile maşinilor de poliţie din Capitală vor fi aprinse.

Bogdan Gigina
Bogdan Gigină

Un autocar îi va transporta, de la ora 13.30, de la Brigada Rutieră a Capitalei, pe cei care vor să meargă pe Şoseaua Ştirbei Vodă, în locul unde şi-a pierdut viaţa Bogdan Cosmin Gigină.

La 19.02, ora producerii accidentului din 20 octombrie 2015, directorul general al Poliţiei Capitalei, chestorul Marius Voicu, va transmite un mesaj prin staţiile radio ale Poliţiei.

„Se împlineşte un an de când ignoranţa unor şefi au distrus vieţi şi ne-au arătat - pentru a câta oară? - că noi, muncitorii nu contăm", a scris unul dinre poliţiştii Brigăzii Rutiere, pe Facebook, în mesajul în care îşi invită colegii să participe la evenimentul comemorativ.

Poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa în timp ce conducea o motocicletă a Brigăzii Rutiere Bucureşti, în seara de 20 octombrie 2015. Agentul de poliţie, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a lui Gabriel Oprea, atunci vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze.

Etichete: bogdan gigina, Bogdan Gigină comemorat, moarte bogdan gigina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE