Polițiștii din Sectorul 2 au confiscat peste 250.000 de produse de contrabandăPolițiștii din Sectorul 2 au dat lovitura. Autoritățile au confiscat peste 250.000 de ţigarete de contrabandă, care urmau să fie comercializate într-o piaţă din Sectorul 2.

Tigari de contrabanda
Ţigări de contrabandă

”Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au descoperit peste 250.000 de ţigarete de contrabandă ca urmare a cercetărilor într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Activitatea face parte dintr-o acţiune amplă a poliţiştilor din capitală care are ca scop combaterea contrabandei cu ţigarete şi stoparea comercializării acestora în pieţele din Bucureşti”, au transmis poliţiştii din Bucureşti.

Suspecții achiziţionau, transportau, deţineau şi comercializau importante cantităţi de ţigarete de provenienţă extracomunitară în mod ilegal.

”Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2 Poliţie şi Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 2, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului  de Poliţie Judeţean Suceava au prins în flagrant pe raza municipiului Suceava, doi bărbaţi de 34, respectiv 64 de ani, care transportau cu un autoturism cantitatea de 220.000 de ţigarete de contrabandă, în vederea comercializării într-o piaţă din sectorul 2, Bucureşti. Totodată, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice - Sectorul 2 Politie, cu sprijinul poliţiştilor  din cadrul Secţiilor 6-9 Poliţie, au  pus în executare un număr de 14 mandate de percheziţie la domiciliul unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete”, au mai transmis poliţiştii.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite 32.800 de ţigarete provenite din spaţiul extracomunitar, fiind indisponibilizate  patru autoturisme,  care ar fi fost folosite la săvârşirea infracţiunii.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la suma de 170.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cu şapte persoane în stare de reţinere, urmând a fi prezentate magistraţilor.

Săptămâna trecută, poliţiştii Capitalei au pus în aplicare 53 de mandate de percheziţie domiciliară, la domiciliile şi locurile frecventate de persoane despre care existau date conform cărora ar fi comercializat ţigarete provenite din contrabandă.

Poliţiştii au verificat peste 700 de standuri şi au sigilat aproximativ 200 de standuri în complexul Europa, fiind ridicate şi indisponibilizate produse cu marcă protejată sau contrafăcute care au fost încărcate în 16 camioane.

De asemenea, au fost dispuse 26 de măsuri preventive faţă de persoanele implicate, respectiv 10 mandate de arestare preventivă, 12 mandate de arest la domiciliu şi a fost luată măsura controlului judiciar pentru alte 4 persoane.

Etichete: contrabandă, poliţişti, sector2, tigarete

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:12
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE