Poliţiştii locali, prezenţi în trafic pentru a fluidiza circulaţia în Sectorul 6În perioada 09.05.2016 - 13.05.2016, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 va desfăşura acţiuni ce vizează fluidizarea circulaţiei în zonele intersecţiilor AFI Palace Cotroceni şi Valea Cascadelor, anunţă administraţia locală într-un comunicat. 

Politistii locali, prezenti in trafic pentru a fluidiza circulatia in Sectorul 6
Poliţiştii locali, prezenţi în trafic pentru a fluidiza circulaţia în Sectorul 6

Autorităţile fac apel la cetăţeni să şofeze regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu "Oprirea interzisă", să nu staţioneze pe trecerile de pietoni şi să nu blocheze accesul în spitale, policlinici sau instituţii de învăţământ.

De altfel, două din cele trei intersecţii în care semafoarele electrice NU funcţionau în Capitală în această dimineaţă sunt pe raza Sectorului 6. Detalii, aici. 

La sesizările cetăţenilor şi ale conducătorilor auto, activităţile poliţiştilor vor viza, în special, respectarea zonelor destinate staţionării taximetrelor, obstrucţionarea circulaţiei de către şoferii microbuzelor particulare, astfel că şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare.
Acţiunile de acest gen se vor succeda cu periodicitate pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.

Etichete: Afi Palace Cotroceni, fluidizare circulatie, Poliția Locală Sector 6, Sectorul 6, valea cascadelor

0/1 COMENTARII
ggg
10 mai 12:23
+0
VOTURI
-0
sectorul 6 parca e blestemat ... azi la 8.30 , in intersectia lujerului era haoes ie evident nici un picior de politist local sau nelocal ....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE