Poliţiştii ridică documente de la sediul RENAR, trei spitale din Capitală şi depozitul Hexi PharmaPoliţiştii ridică, joi, documente de la sediul Asociaţiei de Acreditare din România (RENAR), trei spitale din Capitală şi depozitul Hexi Pharma, în cadrul anchetei desfăşurate de Parchetul General privind dezinfectanţii din spitale, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Dosarul Hexi Pharma
Dosarul Hexi Pharma
Foto: stirileprotv.ro

Echipe de poliţişti ridică joi documente de la sediul Asociaţiei de Acreditare din România (RENAR), singura instituţie care poate acredita laboratoare de analize medicale sau poate certifica produse.

Totodată, poliţiştii ridică documente de la Spitalul de Arşi, Institutul Victor Babeş şi Institutul Oncologic din Capitală, de unde au fost ridicate acte şi în cursul zilei de miercuri, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Verificările continuă şi la depozitul Hexi Pharma din localitatea Mogoşoaia, acolo unde echipele de anchetă ridică pentru a treia oară documente.

Actele ridicate de la cele trei unităţi spitaliceşti vor fi depuse la dosarul în care compania Hexi Pharma este urmărită penal. Verificările vin după ce marţi Parchetul General a anunţat că au fost deja dispuse două expertize asupra produselor biocide de la Hexi Pharma.

Etichete: ancheta dezinfectanti spitale, Hexi Pharma, SCANDALUL DEZINFECTANŢILOR DILUAŢI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE