Poliţistul de la Brigada Rutieră, AVANSAT POST-MORTEM şi propus pentru acordarea Ordinului NaţionalGheorghe Ionescu, polițistul de la Brigada Rutieră, decedat vineri, după ce a fost accidentat grav de un milionar turc, a fost avansat, post-mortem, la gradul de subinspector de poliţie.

Politistul de la Brigada Rutiera, AVANSAT POST-MORTEM si propus pentru acordarea Ordinului National
Poliţistul de la Brigada Rutieră, AVANSAT POST-MORTEM şi propus pentru acordarea Ordinului Naţional
Foto: libertatea.ro

Polițistul de la Brigada Rutieră a fost avansat, post-mortem, în gradul de subinspector de poliţie, pentru fapte de eroism şi sacrificarea vieţii în misiune și va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare, confom MAI, citat de romanialibera.ro.

"Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a înaintat astăzi Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a Ordinului Naţional „Serviciul Credincios" în grad de Cavaler, subinspectorului post-mortem Ionescu Gheorghe, pentru fapte de eroism şi sacrificarea vieţii în misiune", potrivit comunicatului de presă al MAI.

CITEȘTE ȘI: MESAJUL EMOŢIONANT al Poliţiei Române, după moartea poliţistului accidentat grav de milionarul turc

Soția polițistului va primi un ajutor de 20.000 de euro iar Ministerul Afacerilor Interne va conduce organizarea funeraliilor militare. Bărbatul va fi înmormântat la în București, la Cimitirul Ghencea Militar. 

De asemenea, soția polițistului va primi un ajutor de 20.000 de euro.

Gheorghe Ionescu, poliţistul de 44 de ani accidentat de un om de afaceri turc în timpul unei razii, a murit, vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. La ora 7.00 poliţistul a intrat în stop cardio-respirator, dar manevrele medicilor nu au dat rezultate. 

Etichete: brigada rutieră, gheorghe ionescu, milionar turc, poliţist, politist mort, politistul accidentat de turc a murit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h