Poliţistul Marian Godină îşi lansează, miercuri, o carte. Premierul Cioloş participă la lansarePremierul Dacian Cioloş va participa, miercuri, la lansarea cărţii poliţistului Marian Godină din Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", potrivit programului public furnizat de Guvern. Marian Godină este un poliţist din Brasov cu real talent de povestitor, care a captivat publicul pe Facebook cu poveştile sale pline de umor din trafic.

Politistul Marian Godina isi lanseaza, miercuri, o carte. Premierul Ciolos participa la lansare (Foto aktual24.ro)
Poliţistul Marian Godină îşi lansează, miercuri, o carte. Premierul Cioloş participă la lansare (Foto aktual24.ro)

Stilul sau direct si caustic i-a deranjat insa pe sefii directi, care - potrivit marturiilor politistului - i-au cerut sa-si stearga contul de Facebook. In ultima perioada, Godina a inceput sa dezvaluie tot mai multe nereguli din Politia Brasov.

CITEŞTE ŞI Poliţistul Marian Godină revine cu dezvăluiri. Parchetul, sesizat de Poliţie

Polițistul Marian Godină a revenit, miercuri, cu dezvăluiri despre abuzurile de la IPJ Brașov. Godină povestește cum un coleg a fost certat pentru că a îndrăznit să amendeze un bărbat care se întorcea de la IPJ Brașov unde dusese brazi de Crăciun. După povestea cu directoarea de la Crucea Roşie, Poliţia a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov cu privire la situaţia semnalată de poliţist.

Astfel, politistul a relatat ca sefii sai ar fi incercat sa-l determine sa renunte la amendarea unui sofer dupa ce un politician local a facut interventii la conducerea Politiei.

Ulterior, Godina a remarcat ca lucrarea de doctorat a sefului sai este plagiata.

In urma dezvaluirilor facute de Godina pe Facebook, chestorul Ioan Aron, seful IPJ Brasov, a depus cerere de pensionare. O alta victima a lui Godina este Luana Minea, consilier judetean PSD, cea pe care politistul a acuzat-o ca a facut presiuni asupra sefilor in scandalul permisului ridicat. Luana Minea a demisionat din Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica.

Sursa: Hotnews

Etichete: lansare carte, marian godina, miercuri, premier ciolos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE