Polițistul Marian Godină l-a scos la pensie pe șeful IPJ Braşov, Ioan AronŞeful Inspectoratului de Poliţie Braşov, chestorul Ioan Aron, şi-a înaintat raportul de pensionare după ce a revenit din concediul de odihnă în care plecase imediat după ce poliţistul Marian Godină a publicat mai multe postări la adresa lui. 

Politistul Marian Godina l-a scos la pensie pe seful IPJ Brasov, Ioan Aron
Polițistul Marian Godină l-a scos la pensie pe șeful IPJ Braşov, Ioan Aron

"La revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliţie Aron Ioan - şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliţiei Române - decizie ce era anticipată de la începutul anului", a anunţat, vineri, IPJ Braşov.

Sindicatul Naţional a Agenţilor de Poliţie (SNAP) i-a cerut, joi, în mod public şefului IPJ Braşov, chestorul Ioan Aron, să îşi dea demisia în urma cazului Marian Godină. De asemenea, sindicaliştii au mai anunţat că vor organiza un miting de protest, luni, de la ora 13.00, în faţa sediului IPJ Braşov pentru a cere demiterea lui Aron şi altor şefi din cadrul poliţiei braşovene.

Aron a devenit şeful IPJ Braşov în 26 februarie 2013 care până atunci ocupa funcţia de director general al Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne.

Sursa: Mediafax

Etichete: Ioan Aron, IPJ Brașov, marian godina, pensionare, poliţist

0/1 COMENTARII
Sergiu Anton
20 Feb 10:25
+0
VOTURI
-0
Pacat ca l-a scos la pensie. Acum omul o sa iasa la pensie, cu una frumusica. Daca era cercetat disciplinar, avea ceva sanctiuni. Asta, ne-am bucurat "degeaba".

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE