Poliţistul mort în coloana oficială a lui Oprea a trecut de 5 ori pe lângă groapă în aceeaşi ziColoana oficială a preşedintelui Klaus Iohannis a trecut, marţi seară, pe lângă groapa în care a căzut poliţistul Bogdan Gigina cu doar câteva minute înainte. Anterior, poliţistul din coloana oficială a vicepremierului Oprea, care a decedat în urma accidentului de pe Ştirbey Vodă, mai trecuse de cinci ori pe acolo în aceeaşi zi, în timpul unor acţiuni de rutină. 

Iohannis a trecut pe langa groapa in care a murit politistul Gigina, cu cateva minute inainte (Foto zonainterzisa.ro)
Iohannis a trecut pe lângă groapa în care a murit poliţistul Gigina, cu câteva minute înainte (Foto zonainterzisa.ro)

Registrele Brigăzii de Poliţie Rutieră în baza cărora se fac programările pentru însoţirea demnitarilor arată că doar cu câteva minute înainte de producerea teribilului accident, coloana oficială în care se afla preşedintele României, Klaus Iohannis, a trecut exact pe acolo unde avea să moară poliţistul marţi seară. 

Cercetările au mai arătat faptul că, în timpul unor misiuni de rutină, motociclistul Bogdan Cosmin Gigină mai trecuse în acea zi de cinci ori pe lângă acea groapă în care a căzut cu tot cu motocicletăşi şi-a pierdut viaţa, scrie libertatea.ro. 

CITEŞTE ŞI Acţiune comemorativă pentru poliţistul Bogdan Gigina, mort în coloana oficială a lui Oprea

Comunitatea cluburilor Moto din România organizează, sâmbătă, 24 octombrie 2015, o acţiune comemorativă pentru poliţistul mort Bogdan Gigina, care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Poliţistul Bogdan Gigina a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe Ştirbey Vodă în timp ce însoţea coloana oficială a vicepremierului Oprea.

Acţiunea comemorativă a poliţistului Bogdan Gigina va avea loc sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 19, pe Bulevardul Ştirbey Vodă, la locul accidentului. 

Polițistul-motociclist din coloana lui Gabriel Oprea, îngropat vineri

Polițistul Bogdan Cosmin Gigina, care a murit în urma unui accident, marți, căzând cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, este înmormântat vineri.

Motocicliştii din comunitatea Cluburilor Moto din România vor aprinde lumânări şi vor ţine un moment de reculegere de 10 minute, apoi se vor retrage în linişte. 

Adunarea motocicliştilor se va face de la ora 18 pe platoul din faţa Academiei Militare. 

Potrivit organizatorilor, acţiunea nu este un protest, ci un act comemorativ în care motoarele nu vor fi turate şi nici nu se vor face scandări publice. 

Groapa în care a murit polițistul de la Rutieră, ASTUPATĂ. FOTO

Gropile de pe Bulevardul Știrbei din Capitală, în care Bogdan Cosmin Gigina, polițistul care îl escorta pe Gabriel Oprea, a murit, au fost astupate de autorități.

OFICIAL: Poliţistul mort în accidentul de marţi însoţea coloana lui Gabriel Oprea

 

Etichete: bogdan gigina, gabriel oprea, groapa stirbey voda, politist mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE