Ponta a cheltuit 3 milioane de lei pe trei deplasări în străinătateGuvernul Ponta a cheltuit aproape 3 milioane lei pe trei turnee în statele asiatice, în statele arabe şi în Mexic. Chletuielile au fost ținute a secret de fostul Executiv. 

Ponta a cheltuit 3 milioane de lei pe trei deplasari in strainatate
Ponta a cheltuit 3 milioane de lei pe trei deplasări în străinătate

Turneul asiatic (Azerbaidjan, Kazahstan, Uzbekistan, China) s-a desfăşurat pe parcursul a zece zile şi a avut ca scop atragerea investiţiilor în România. A costat 1.749.230 lei, cea mai mare sumă fiind cheltuită pentru închirierea şi utilizarea avionului oficial.

Turneul în ţările arabe (Arabia Saudită, Qatar, Kuweit, Emiratele Arabe Unite) a însumat cheltuieli de 930.233 lei, şi de această dată cea mai costisitoare fiind închirierea şi utilizarea aeronavei oficiale.

Deplasarea în Mexic, la summitul global pentru o guvernare deschisă, a costat 174.125 lei. Victor Ponta a ţinut aici un singur discurs.

Informaţiile, făcute publice la solicitarea Realitatea TV, au fost ţinute la secret în timpul mandatului Guvernului Ponta, care a refuzat să facă publice cheltuielile. Asta deşi presa a trimis solicitări în baza Legii privind accesul la informaţiile de interes public.

Etichete: cheltuieli, deplasare, guvernul ponta, turneu, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
Florea
29 Dec 13:16
+0
VOTURI
-0
Modificati titlul in "Guvernul Ponta a cheltuit..."
Asa cum e acum se intelege ca Ponta singur a cheltuit 3 milioane de lei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE