Ponta, atac la Iohannis: "Să ne rugăm la Dumnezeu să nu ne atace Rusia în weekend"Fostul premier Victor Ponta critică reacţia întârziată a preşedintelui Klaus Iohannis, după declaraţiile de vineri ale lui Vladimir Putin, prin care avertiza că România şi Polonia s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse.

Victor Ponta si Klaus Iohannis
Victor Ponta şi Klaus Iohannis

"Hai că după 5 zile a ajuns și Iohannis la serviciu și a răspuns la declarațiile lui Putin! Să ne rugăm la Dumnezeu să nu ne atace Rusia în weekend sau în iulie-august când e Comandantul nostru suprem în Florida", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că declaraţiile recente din partea Rusiei referitoare scutul de la Deveselu nu pot să intimideze şi arată că abordarea României de întărire a securităţii NATO este cea corectă.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a avertizat vineri România şi Polonia că s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse, pe fondul găzduirii elementelor sistemului antirachetă american, considerat o ameninţare la adresa Moscovei, relatează Reuters.

Etichete: Klaus Iohannis, Victor Ponta, vladimir putin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE