Ponta către Iohannis, în cazul Fifor: Și Băsescu respingea, ca să-și facă ambițiaPremierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că propunerea pe care a făcut-o pentru portofoliul de ministru al Transporturilor, de numire a lui Mihai-Viorel Fifor, nu a fost discutată cu Klaus Iohannis și spune că decizia președintelui de a-l respinge pe acesta este o chestiune de ambiție.

Ponta catre Iohannis, in cazul Fifor: Și Basescu respingea, ca sa-si faca ambitia
Ponta către Iohannis, în cazul Fifor: Și Băsescu respingea, ca să-și facă ambiția
Foto: a1.ro

Victor Ponta a comentat, miercuri, refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-l accepta pe Mihai-Viorel Fifor în funcția de ministru al Transporturilor, spunând că este o chestiune de ambiție: „Și Traian Băsescu respingea, ca să-și facă ambiția. Ieri spunea că lucrăm instituțional, azi îl respinge pe Fifor. CCR a spus că are voie să respingă o dată. Orice altă propunere o voi face, trebuie să o accepte. La CExN, probabil, se va stabili cine va fi. E o chestiune de orgoliu. Mă îndoiesc că Victor Ponta ar fi un specialist în Transporturi”, a declarat Ponta.

Președintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta pentru Ministerul Transporturilor, trimițându-i o scrisoare premierului prin care l-a informat cu privire la motivele care stau la baza deciziei. Președintele consideră că Fifor nu deține experiența și expertiza necesară acestei funcții. Vezi detalii AICI.

Etichete: Fifor, Klaus Iohannis, ministerul transporturilor, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE