Ponta, despre abţinerea la vot a lui Miron Mitrea: "Este un om experimentat şi a văzut foarte multe"Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, marţi, referitor la faptul că Miron Mitrea s-a abţinut la votul din şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD privind rămânerea la guvernare, că acesta „este un om experimentat şi a văzut foarte multe”.

Ponta, despre abtinerea la vot a lui Miron Mitrea: "Este un om experimentat si a vazut foarte multe"
Ponta, despre abţinerea la vot a lui Miron Mitrea: "Este un om experimentat şi a văzut foarte multe"
Foto: nouarepublica.ro

Întrebat dacă ştie de ce Miron Mitrea s-a abţinut la votul privind rămânerea la guvernare, Ponta a arătat că nu a apucat să vorbească cu Mitrea.

„Nu am apucat, un om experimentat şi a văzut foarte multe", a spus Victor Ponta, citat de Mediafax.

Potrivit lui Ponta, parlamentarii UNPR au anunţat că rămân în formula de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii.

„Colegii de la UNPR au anunţat că rămân în formala de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii pe care le au acum, la egalitate cu PC şi PLR. În ceea ce priveşte programul cu care dorim să continuăm, ceea ce vă pot garanta, că în buget nu se măresc taxe şi impozite, că avem acoperire bugetară pentru tot ceea ce este adoptat, reducerea CAS, profitul reinvestit, alocaţiile pentru copii şi că obiectivele le stabilim în această coaliţie", a arătat Ponta.

El a mai spus că nu a discutat încă despre portofolii şi cine va ocupa acele protofolii pentru că ar însemna să pună „carul înaintea boilor".

Parlamentarii PSD au votat, marţi, la şedinţa grupurilor parlamentare, cu o singură abţinere, a lui Miron Mitrea, în favoarea rămânerii la guvernare.

Etichete: guvernare, Miron Mitrea, parlamentari, psd, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE