Ponta, despre demersul privind suspendarea preşedintelui: Orice zi fără Băsescu e un rău mai puţinPrezent duminică, la un post de televiziune, premierul Victor Ponta a declarat că iniţiativa lui Călin Popescu Tăriceanu privind suspendarea şefului statului va fi discutată în PSD, menţionând că este vorba despre un demers serios şi precizând că orice zi fără Traian Băsescu reprezintă un rău mai puţin pentru ţară.

Ponta, despre demersul privind suspendarea presedintelui: Orice zi fara Basescu e un rau mai putin
Ponta, despre demersul privind suspendarea preşedintelui: Orice zi fără Băsescu e un rău mai puţin
Foto: ziuanews.ro

El a spus, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că iniţiativa lui Tăriceanu este legată de un lucru foarte serios, scrie Mediafax.

"Mi se pare un lucru extrem de serios şi important. Evident că îl vom discuta în cadrul grupurilor parlamentare şi la PSD. Dar ca să ne stabilim poziţia tactică, pentru că strategic vreau să vă spun un lucru foarte clar: evident că şi eu şi cred că şi cei mai mulţi nu doar din cei din PSD, cei mai mulţi din cei 7,4 milioane de români consideră că orice zi mai puţin în care Traian Băsescu rămâne preşedinte înseamnă un rău mai puţin pentru România şi înseamnă mai multă dreptate", a precizat Ponta.

Premierul a mai spus că "obiectivul fundamental este să nu ne trezim cu un al treilea mandat Traian Băsescu, fie că este Iohannis, Udrea sau oricare dintre ei".

Ponta a negat faptul că l-ar fi pus pe Tăriceanu să facă acest demers, afirmând că a fost cu familia la Cornu. "Domnul Tăriceanu este un om suficient de matur şi pe picioarele domniei sale ca să facă un demers fără să-i spun eu sau fără să aibă acordul meu", a spus Ponta.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că luni va începe strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, psd, suspendare, suspendare traian basescu, Traian Băsescu, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE