Ponta,despre partidul pe care vrea să-l înfiinţeze Ghiţă:E proiectul lui,eu voi face politică în PSDLiderul PSD, Victor Ponta, a fost întrebat, luni, ce părere are despre intenţia deputatului Sebastian Ghiţă de a înfiinţa un nou partid de stânga. Premierul a precizat că acest proiect îi aparţine lui Ghiţă şi că el, personal, a făcut parte întotdeauna din PSD şi va face politică în acest partid.

Ponta,despre partidul pe care vrea sa-l infiinteze Ghita:E proiectul lui,eu voi face politica in PSD
Ponta,despre partidul pe care vrea să-l înfiinţeze Ghiţă:E proiectul lui,eu voi face politică în PSD
Foto: psnews.ro

"E proiectul lui (n.r.: al lui Sebastian Ghiță). Eu am fost întotdeauna numai în PSD şi aici voi face politică", a răspuns Ponta, citat de Mediafax.

Întrebat dacă îi e teamă că vor pleca mulţi social-democraţi din PSD, Ponta a răspuns: "Nu. Mi-e teamă de un singur lucru: că nu o să înţelegem ce aşteaptă alegătorii de la noi".

"Dacă înţelegem acest lucru şi dacă înţelegem că în 2016 bătălia noastră politică e pentru cine guvernează mai bine - noi sau domnul Blaga, domnul Orban, domnul Atanasiu - cred că vom câştiga şi în 2016", a adăugat Ponta.

Fostul social-democrat Sebastian Ghiţă a anunţat duminică seară, la România TV, că va înfiinţa un nou partid de stânga, din luna ianuarie urmând să înceapă strângerea de semnături în acest sens.

Preşedintele PSD Victor Ponta a comentat, duminică, seara, într-un interviu acordat Realitatea.net, "prietenia sa cu Sebastian Ghiţă".

Întrebat dacă această prietenie nu îi dăunează imaginii, Ponta a spus: "Ca imagine da. Şi tocmai de aceea ne-am şi despărţit. Dar altfel ce să spun..(..) Tocmai aia i-am şi spus: dacă eşti prietenul meu, îmi faci rău".

Etichete: partid, psd, Sebastian Ghiţă, sebastian ghita psd, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE