Ponta, despre remanierea guvernamentală: "Nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine"Premierul Victor Ponta a vorbit, marţi, la un post de televiziune despre remanierea guvernamentală precizând că, în ceea ce îi privește pe miniștrii Cabinetului, "nimeni nu e de neînlocuit", în frunte cu el.

Ponta, despre remanierea guvernamentala: "Nimeni nu e de neinlocuit, in frunte cu mine"
Ponta, despre remanierea guvernamentală: "Nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine"
Foto: ziuanews.ro

"Cred în posibilitatea că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine, dar, mai departe, faci schimbări atunci când ai o soluție mai bună, nimic altceva. Ceea ce contează e performanța actului de guvernare", a spus Ponta, într-o intervenție telefonică la Antena 3, întrebat dacă el crede în posibilitatea unei remanieri guvernamentale până la sfârșitul anului acesta.

În privința miniștrilor care ar putea fi schimbați, premierul a spus că prioritară este aprobarea bugetului pe 2016, notează Agerpres.

"Haideți să ne facem treaba, să aprobăm bugetul și oricând e cazul să avem o soluție mai bună o să vă anunțăm", a explicat el, precizând totodată că deciziile de schimbare a unui ministru se iau prin "consultare permanentă și evaluare permanentă" cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Ponta, la Congresul Extraordinar al PSD: Nu mai candidez la nicio funcţie

Victor Ponta a comentat totodată și varianta potrivit căreia și-ar putea pierde sprijinul politic și ar fi înlocuit cu Vasile Dâncu.

"Ăsta e rolul presei, să discute, să analizeze scenarii. (...) Deocamdată îmi fac treaba de prim-ministru, Guvernul la fel și de principiu o să ne-o facem până la sfârșitul mandatului, în 2016. Alte lucruri, despre partea strict politică, am vorbit la Congres", a afirmat prim-ministrul.

Etichete: guvernul ponta, remaniere, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h