Ponta: "Diletant nu e suficient. Iohannis a schimbat un Guvern cu rezultate economice excepționale"Victor Ponta susține că anul 2015 a fost cel mai bun an pentru economia României după criza din 2008 și că președintele Klaus Iohannis și-a folosit toate "pârghiile de putere" ca să schimbe acest Guvern care a gestionat "rezultate economice excepționale". Fostul premier adaugă totodată că "diletant" nu este suficient pentru a-l descrie pe președinte.

CNATDCU a analizat lucrarea de doctorat scrisa de Ponta si recomanda retragerea titlului de doctor
CNATDCU a analizat lucrarea de doctorat scrisă de Ponta și recomandă retragerea titlului de doctor
Foto: realitatea.net

Premierul a facut declarațiile pe Facebook:

 

Da, toată lumea (prieteni, adversari, analiști, oameni simpli) a fost de acord că anul 2015 a fost cel mai bun an pentru...

Posted by Victor Ponta on Thursday, 17 March 2016

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, înainte de plecarea la Bruxelles, că procedura prin care economia statelor din UE este evaluată reprezintă o temă fără emoții în Consiliul European, însă a subliniat că trebuie consolidată clasificarea României ca țară fără dezechilibru macroeconomic. "O temă care nu va da emoții, dar care țin să o menționez este 'Semestrul european'. 'Semestrul european' este, în esență, o procedură prin care economia țărilor din UE este evaluată", a spus Iohannis.

Etichete: facebook, Klaus Iohannis, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE