Ponta, după ce Iohannis i-a cerut demisia lui Oprea: Ne tratează cu aroganţă. Ca stăpânul pe iobagiPremierul Victor Ponta a reacţionat, la scurt timp după ce şeful statului l-a caracterizat ca fiind "belicos", în timpul conferinţei de presă care a avut ca temă demisia lui Gabriel Oprea, după moartea poliţistului Bogdan Gigina. Şeful Executivului a declarat că Iohannis  are "tendinţa de a-i trata pe toţi cu aroganţă, ca stăpânul pe iobagi".

Ponta, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia lui Oprea: Ne trateaza cu aroganta. Ca stapanul pe iobagi
Ponta, după ce Iohannis i-a cerut demisia lui Oprea: Ne tratează cu aroganţă. Ca stăpânul pe iobagi
Foto: cotidianul.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara că, după revenirea de la reuniunea de la Bruxelles privind criza refugiaţilor, a vorbit la telefon cu Victor Ponta pe care l-a invitat la o discuţie marţi. Întâlnirea va avea loc marţi la ora 15.30.

"Eu sunt dispus la colaborare. O să-i arăt respectul pe care mi-l arată şi el mie. Are des această tendinţă de a ne trata cu aroganţă. Ca stăpânul pe iobagi. Eu nu-i datorez nimic dânsului, nu am de ce să mă duc cu căciula-n mână. Nu sunt deloc belicos. Îl evit pe domnul Iohannis. După ce m-am antrenat cu Băsescu, mi se pare uşor", a declarat Ponta, la România TV.

 

Eu sunt dispus la colaborare cu președintele Klaus Iohannis și nu sunt «belicos». Voi merge la discuții și îi voi arăta...

Posted by Victor Ponta on Monday, October 26, 2015

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat, luni seara, la atacurile lui Victor Ponta, spunând că premierul este "foarte belicos în ultima vreme" şi crede că, prin ieşirile pe care le are, oamenii uită că este "judecat penal" pentru evaziune şi fals în înscrisuri.

"Eu imi fac treaba, dar in ceea ce priveşte afirmatiile facute de primul ministru... Domnul Ponta este foarte belicos in ultima vreme si impresia mea e ca, prin aceasta atitudine, crede ca oamenii uita faptul ca e judecat penal pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani", a spus Klaus Iohannis.

Etichete: gabriel oprea, Klaus Iohannis, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h