Ponta: După mulţi ani, România are, în sfârşit, 6 milioane de angajaţi şi 5,2 milioane de pensionariPremierul Victor Ponta a anunţat, vineri, că, în sfârşit, după mulţi ani, România are 6 milioane de salariaţi şi 5,2 milioane de pensionari.

Ponta: Dupa multi ani, Romania are, in sfarsit, 6 milioane de angajati si 5,2 milioane de pensionari
Ponta: După mulţi ani, România are, în sfârşit, 6 milioane de angajaţi şi 5,2 milioane de pensionari
Foto: ziuanews.ro

"Datele de azi arată că, în sfârşit, după mulţi ani, am ajuns la 6 milioane de contracte de muncă, 6 milioane de cotizanţi la Fondul de Asigurări Sociale. Sigur, 5,2 milioane de pensionari, dar reamintesc momentele în care numărul pensionarilor era mult mai mare decât cel al angajaţilor, iar asta cred că este o schimbare structurală fundamentală care asigură pe termen mediu şi lung sustenabilitatea economică şi socială a României", a spus Ponta, vineri, la Guvern, potrivit zf.ro.

Ponta: Modificăm Codul Fiscal. TVA la apă scade la 9%, iar impozitul pe dividende se reduce la 5%

Etichete: angajaţi, salariaţi, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
Cris
23 Oct 19:48
+0
VOTURI
-0
Pai au murit in masa pensionari in urma infometarii criminale aplicata de ultimele guverne de impostori care au condus Romania in ultimii 12 ani (Guvernul impostorului Ponta included). Este cea mai mare infometare pe timp de pace din toata istoria Romaniei. Foame catastrofala la toate nivelele sociale si coruptie generalizata pana la varful statului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE