Ponta îl ironizează pe Băsescu: "Până mută blugii, peştele de cristal, mileurile, durează"Premierul Victor Ponta l-a ironizat marți pe fostul președinte Traian Băsescu în ceea ce privește mutatul său din vila în care a fost cazat temporar.Victor Ponta a spus că Băsescu se va muta în vila de pe strada Gogol, dar "până mută blugii, peştele de cristal, mileurile, durează".

Ponta il ironizeaza pe Basescu: "Pana isi strange Traian Basescu agoniseala de-o viata, dureaza"
Ponta îl ironizează pe Băsescu: "Până îşi strânge Traian Băsescu agoniseala de-o viaţă, durează"
Foto: libertatea.ro

Premierul Victor Ponta susţine că reşedinţa care i-a fost atribuită lui Traian Băsescu a fost renovată. De cealaltă parte, Traian Băsescu spune că bucătăria noii sale reşedinţe nu este gata, scrie realitatea.net.

"Înteleg că se mută, dar ca orice om cu agoniseala mare, durează. Va dati seama cat a strans el, pana muta blugii, până mută peştele de cristal, mileurile şi toate celelalte... durează.

I-am întrebat pe cei de la RA-APPS şi mi-au spus ca si-au terminat treaba la resedinta din Gogol 2. Acuma mută omul. Asta m-au informat cei de la RAAPPS, ca e finalizată lucrarea, deci se poate muta", a spus Victor Ponta.

                  

Traian Băsescu ar fi trebuit să părăsească deja vila de la Scroviştea, unde a fost cazat temporar până la renovarea casei atribuite, de Guvern, ca reşedinţă.

Lui Traian Băsescu i-a fost alocată ca reşedinţă, aşa cum au dreptul prin lege foştii şefi de stat, vila în care a stat până acum Mioara Roman. Pentru că în casă ploua, imobilul a necesitat reparaţii capitale.

Etichete: agoniseală, ironizat, mutat, rapps, Traian Băsescu, Victor Ponta, vilă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE