Ponta, întrebat la cine s-a referit Antonescu cu "mincinosul dovedit": Cred că la Băsescu!Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta consideră că liderul PNL, Crin Antonescu, s-a referit, probabil, la preşedintele Traian Băsescu atunci când a afirmat că, "spre deosebire de alţii", el nu a fost dovedit mincinos.

Victor Ponta
Victor Ponta
Foto: inpolitics.ro

Întrebat de jurnalişti la cine anume crede că s-a referit Antonescu atunci când a susţinut această afirmaţie, Ponta a răspuns: "Cred că la Traian Băsescu!", informează Mediafax.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu îi permite lui Victor Ponta, aşa cum nu i-a permis nici lui Traian Băsescu, să îl facă mincinos, spunând că, "spre deosebire de alţii", el nu a fost dovedit mincinos.

"Victor Ponta m-a făcut mincinos. Nu îi permit nici domniei sale, cum nu i-am permis nici lui Traian Băsescu. De când sunt în viaţa politică am spus întotdeauna adevărul. Am prezentat în faţa colegilor mei situaţia cum am cunoscut-o şi tot ce am spus acolo e adevărat", a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că, spre deosebire de alţii, el "nu a fost dovedit niciodată mincinos".

Etichete: Crin Antonescu, legea amnistiei, PNL, psd, usl, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
POPESCU
16 dec 19:37
+0
VOTURI
-0
PONTA ESTE LA LIMITA GESTULUI SINUCIGAS.
VINE IARNA , LA SOFIA SUNT DEMONSTRATII DETERMINATE DE SARACIA COTIDIANA LOVITA ZDRAVAN DE FACTURA ENERGIEI
LA BUCURESTI ESTE IMINENETA INCEPEREA ACESTUI GEN DE MANIFESTATIE CARE SA COAGULEZE TOATE MESAJELE ANTIGUVERNAMENTALE
NOI NE FACEM DATORIA PROFESIONALA ARATAND PE POSTURILE TV NIVELULJAFULUI IN FACTURI
COMASAREA ELCEN CU RADET PE FORMULA DE LA IASI UNDE TARIFUL GIGACALORIEI A AJUNS LA 265 LEI CU SUBVENTIE DE LA PRIMARIE , IN BUC FACUTA DE DILETANTI COMPLECT IGNORANTI IN MATERIE GEN NICOLAESCU VA DUCE LA DEZASTRU USOR PREVIZIBIL
RUPEREA PSD DE PNL ACUM E EXACT BOMBOANA DE PE COLIVA
DUMNEZEU SA ODIHEASCA RAPOSATUL USL

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE