Ponta: Iohannis s-a dus la Bruxelles ca surda la horă. E doar arogant și atâtPremierul Victor Ponta a lansat o serie de atacuri fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, făcându-l arogant și referindu-se la el ca la "cetățeanul Klaus".

Presedintele Iohannis va sustine o conferinta de presa la ora 19. Posibil subiect- Gabriel Oprea
Președintele Iohannis va susține o conferință de presă la ora 19. Posibil subiect- Gabriel Oprea
Foto: evz.ro

Victor Ponta a declarat, despre deplasarea președintelui Klaus Iohannis la întrunirea de sâmbătă pe problema refugiaților, la care s-a hotărât că ar putea exista posibilitatea de a închide granițele, că "merge la Bruxelles ca surda în horă, tace când se duce acolo și tace din nou când se întoarce". 

Declarațiile vin ca răspuns față de ceea ce a spus Klaus Iohannis duminică: "Domnul prim-ministru nu s-a consultat cu mine, s-a plimbat până la Sofia, s-a întâlnit cu alţi prim-miniştri, chestiune care este interesantă ca preocupare de weekend. Domnul Ponta nu a avut niciun mandat să angajeze România în vreun fel. Aceste declaraţii pe care le-a făcut sunt total neangajante pentru mine", a declarat Klaus Iohannis.

Bulgaria, România şi Serbia sunt pregătite să-şi închidă frontierele migranţilor, în cazul în care Germania şi Austria vor face acest lucru, au hotărât, sâmbătă, la Sofia premierii bulgar, sârb şi român. Victor Ponta a spus că închiderea frontierelor celor trei ţări migranţilor, dacă Germania şi Austria le vor închide pe ale lor, va fi poziţia celor trei state la mini-summitul de duminică de la Bruxelles.

"Domnul Băsescu îi întinde o capcană, domnul Iohannis e doar arogant și atât, eu mă întâlnesc cu ceilalți prim-miniștri când e nevoie. Cred că dl Iohannis habar nu are ce am discutat noi la Sofia, și ar trebui să știe, pentru că e cetățean al acestei țări. " - a mai spus Victor Ponta. 

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE