Ponta: Iohannis şi cei de la PNL profită de moartea unui tânăr pentru a-şi pune propriul GuvernPremierul Victor Ponta a declarat, luni seară, după ce şeful statului a anunţat că l-a sfătuit pe Gabriel Oprea să îşi dea demisia, că ministrul de Interne nu-şi va da demisia. Şeful Executivului l-a criticat pe Klaus Iohannis, precizând că atât el, cât şi PNL, profită de moartea poliţistului Bogdan Cosmin Gigină pentru a-şi pune propriulş Guvern.

Ponta: Iohannis si cei de la PNL profita de moartea unui tanar pentru a-si pune propriul Guvern
Ponta: Iohannis şi cei de la PNL profită de moartea unui tânăr pentru a-şi pune propriul Guvern
Foto: cotidianul.ro

"Evident ca este o tragedie, un tanar si-a pierdut viaţa. Reacţia familiei, societăţii civile este legitimă. E un dosar la Parchet şi sunt convins că în curând cei care au atribuţii vor spune. Ce consider anormal este că de la o tragedie ajungem la ce se intampla in mod constant: cei de la PNL şi chiar şi dl Iohannis profita de moartea cuiva.

Pe de alta parte, obiceiul PNL de a politiza orice tragedie mi se pare reprobabil. Chiar si dl Iohannis personal, doamna Gorghiu, dl Blaga, dl Predoiu i-au făcut o curte teribila dlui Oprea: să trădeze Guvernul si sa voteze cu ei. Domnul Oprea a spus că nu se ocupă cu trădări. Deodata a devenit inamicul public numărul 1. Acesta mi se pare un mod de a face politică oribil.

Cred că preşedintele vrea să profite de orice ocazie, chiar şi de moartea unui tânăr, pentru a-şi pune Guvernul domniei sale. Mi se pare de un cinism extraordinar. Dacă poate să foloseasca moartea unui tânăr pentru un interes politic, îi cred în stare de orice", a spus Ponta.

Ponta a mai spus, la România TV, că a discutat cu Gabriel Oprea despre accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină. Întrebat dacă ministrul de Interne îşi va da demisia, după intervenţia lui Iohannis, Ponta a răspuns negativ.

"Reacţia preşedintelui are legătura cu majoritatea parlamentară, nu cu ceea se întâmplă. (...) Nu îşi va da demisia pentru că nu se consideră vinovat şi pentru că este o anchetă în curs care va stabili cine este vinovat", a arătat premierul.

Şeful statului a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, că s-a întâlnit, în cursul serii, cu Gabriel Oprea şi l-a sfătuit să-şi dea demisia, în urma accidentului în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, care făcea partea din coloana oficială a vicepremierului.

Etichete: cosmin bogdan gigina, gabriel oprea, Klaus Iohannis, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
adriana anghel
27 Oct 09:17
+0
VOTURI
-0
Premierul penal al Romaniei se trezeste vorbind gratuit cand ar fi trebuit sa si dea demisia de onoare de mult ! Oamenii s au saturat de afirmatiile mincinoase de KGB ist ......

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE