Ponta, la Antena 3: "A revenit momentul dosarelor. Vineri mi-a venit mie rândul"Premierul Victor Ponta este prezent, marti seara, la emisiunea lui Mihai Gadea din Antena 3, unde vorbeste despre acuzatiile pe care le aduce DNA la adresa sa.

Ponta, la Antena 3: "A revenit momentul dosarelor. Vineri mi-a venit mie randul"
Ponta, la Antena 3: "A revenit momentul dosarelor. Vineri mi-a venit mie rândul"
Foto: www.turcescu.ro

Seful guvernului a inceput prin a enumera realizarile guvernului sau, care a "indreptat relele din 2010 - 2011" si a acuzat faptul ca "batalia politica" a revenit la momentul "dosarelor".

"Vineri mi-a venit mie randul. Nu am fost si nu sunt acuzat ca mi-am folosit functia de ministru, ci ca acum 7-8 ani am avut un contract cu un alt avocat si ca sunt nu stiu ce probleme acolo. Nu e nici problema, ma duc si ma apar", a spus acesta.

Acesta a lansat un usor atac si la adresa presedintelui Klaus Iohannis, care a "promis ca va face altfel politica" dar "nu l-am vazut in zilele astea".

"L-am vazut batandu-se ca PNL sa aiba prim ministru", a acuzat Ponta, conform Hotnews.ro.

Despre declaratia sustinuta marti seara de Klaus Iohannis a declarat că: "Nu am niciun fel de intentie sa polemizez cu dl Iohannis (...) dar vreau sa restabilesc un pic adevarul, pentru ca ma simt un pic ca in vremurile cu Traian Basescu. Eu sunt in continuare cercetat de Parchet. Va reamintesc ca dl Iohannis a fost trimis in judecata pentru incompatibilitati, nu si-a dat demisia din functia de primar, a candidat la Presedintie. Vorbim despre interesul national, interesul national e sa stam acum luni de zile fara guvern, sa stam in scandaluri, in certuri? Eu cred ca nu, cred ca interesul national e ca fiecare sa isi faca treaba, eu mi-o fac, sunt convins ca si presedintele la fel."

Etichete: antena 3, Ponta, ponta urmarit penal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h