Ponta: Membrii PSD să se pună la dispoziţia Justiţiei. N-am vorbit de Andronescu, Ilie Sârbu, AdamLiderul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, că în BPN a reiterat mesajul că toţi membrii PSD-parlamentari sau aleşi locali-trebuie să se pună la dispoziţia Justiţiei şi să ajute la stabilirea adevărului, arătând însă că în şedinţă nu s-a vorbit şi despre Ilie Sârbu, Ecaterina Andronescu, Ioan Adam.

ALEGERI PREZIDENȚIALE, EXIT-POLL, SONDAJ TURUL DOI: Ultimele cifre interne PSD
ALEGERI PREZIDENȚIALE, EXIT-POLL, SONDAJ TURUL DOI: Ultimele cifre interne PSD
Foto: www.rfi.ro

„Am reiterat un mesaj foarte clar apropo de toate acuzaţiile care sunt aduse unor membri ai partidului în această perioadă şi mesajul e foarte clar pentru toţi membrii PSD, parlamentari, aleşi locali, acela de a se pune la dispoziţia Justiţiei, de a ajuta la stabilirea adevărului şi, sigur, dacă sunt vinovaţi de ceva - şi asta va stabili Justiţia - să-şi asume responsabilitatea", a spus Ponta, conform Mediafax.ro.

„Deci lucrurile sunt foarte clare, nu va bloca nimeni în niciun fel Justiţia", a adăugat Ponta.

El a arătat că decizia personală luată de Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament reprezintă un semnal foarte clar în acest sens.

„(Hrebenciuc, n.r.) s-a pus la dispoziţia Justiţiei tocmai pentru ca discuţia despre Justiţie să nu intre în campania electorală", a spus Ponta.

Întrebat dacă această decizie a BPN privind prejudiciile aduse campaniei îi poate avea în vedere pe Ilie Sârbu, Ecaterina Andronescu şi Ioan Adam, Ponta a precizat: „Nu am discutat despre ei".

Etichete: hrebenciuc, Ponta, retrocedări

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE