Ponta: Nu exclud ca Mircea Diaconu să fie candidatul PSD la prezidenţialeMircea Diaconu ar putea fi candidatul PSD la prezidenţiale, conform unui anunţ făcut astăzi de premierul Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Mircea Diaconu spune ca nu va candida la Presedintie
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Mircea Diaconu spune că nu va candida la Presedinţie
Foto: www.obiectiv.info

Întrebat dacă Tăriceanu mai este o variantă de candidat la PSD la președinție, Ponta a răspuns: “Nu știu să vă spun nici dacă mai e, nici dacă nu mai e, din punctul meu de vedere noi colaborăm în continuare, este șeful Senatului. Nu putem să scoatem pe cineva din pălărie. Cineva care o notorietate suficient de mare, poate fi domnul Diaconu, poate fi.. oricum, un personaj de care nu ai nevoie să-l faci cunoscut. De exemplu, dl Predoiu, de la PDL, până să-l facă cunoscut l-au retras”, a declarat Victor Ponta, joi seară, la România Tv.

Etichete: mircea diaconu, prezidențiale, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
cititor
29 mai 22:43
+0
VOTURI
-0
Ponta mai face si glume proaste. Ce treaba are M. Diaconu cu presedentia. Trebuie un om cu experienta politica si o pregatire adecvata, cu un fizic agreabil, ...Nu cred ca Diaconu vorbeste fluent vreo limba straina, daca stapaneste limbajul politico-militar, necesar unui presedinte.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE