Ponta: Nu îmi doresc funcţia de preşedinte al Camerei, dar în viaţă nu faci numai ce îţi doreştiVictor Ponta a declarat, luni, că nu îşi doreşte să preia funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar a precizat că "în viaţă nu faci doar ce îţi doreşti".

Ponta: Nu imi doresc functia de presedinte al Deputatilor, dar in viata nu faci numai ce iti doresti (Foto catavencii.ro)
Ponta: Nu îmi doresc funcţia de preşedinte al Deputaţilor, dar în viaţă nu faci numai ce îţi doreşti (Foto catavencii.ro)

"Nu (îmi doresc funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor - n.r.), dar în viaţă nu faci numai ce îţi doreşti", a declarat Victor Ponta, întrebat dacă a mai discutat cu Liviu Dragnea despre susținerea sa pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Cât priveşte şefia PSD, Ponta a spus că, în mod categoric, nu şi-o doreşte acum, scrie romaniatv.net. 

CITEŞTE ŞI
Moartea lui Dan Condrea. Ponta îl acuză pe Iohannis: "A făcut un efort intens pentru mușamalizare"

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, folosindu-se de moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, pentru a-i da replică şefului statului la declarațiile președintelui din noiembrie, după tragedia de la Colectiv. Șeful statului a spus atunci că "A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă", referindu-se la plecarea lui Ponta din fruntea Guvernului.

Etichete: presedinte camera deputatilor, Victor Ponta

0/2 COMENTARII
Cris
24 May 07:49
+0
VOTURI
-0
Bravo mah Ponta... Deci ai un rol mesianic in salvarea tarii daca te pun aia acolo... Pot sa te ating?
WDH
23 May 18:06
+0
VOTURI
-0
"Nu, dar în viaţă nu faci numai ce îţi doreşti", a declarat Victor Ponta.

Bietul de el, sa fie silit sa fie presedinte al Camerei Deputatilor... Ce scandalos!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE