Ponta: Nu mă refeream la Zgonea când am scris despre ofiţerii acoperiţi care ar dori să preia PSDVictor Ponta susţine că atunci când a scris despre ofiţeri acoperiţi care ar dori să preia PSD nu se referea la Valeriu Zgonea, ci la un vicepreşedinte care a făcut parte din Guvern.

Ponta: Nu ma refeream la Zgonea cand am scris despre ofiterii acoperiti care ar dori sa preia PSD
Ponta: Nu mă refeream la Zgonea când am scris despre ofiţerii acoperiţi care ar dori să preia PSD
Foto: nasul.tv

'Pentru că am văzut interpretarile din presă vreau să precizez că atunci când am scris de 'ofiţerii' care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!'', a precizat Ponta pe Facebook ulterior publicării mesajul privindu-l pe Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a reactionat la declaratie.

"Să spună public dacă are ceva cu mine personal", a declarat Valeriu Zgonea, întrebat dacă la el se referea Ponta.

''Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa îşi dea demisia din funcţia de Preşedinte al PSD! Trebuie să ţină Partidul unit, să câştige alegerile locale şi parlamentare şi să ferească PSD de toţi "ofiţerii" acoperiţi sau descoperiţi care vor să îl preia! Clar?'', a postat vineri Ponta pe Facebook, după ce Dragnea a primit sentinţa definitivă de doi cu suspendare în Dosarul Referendumul.

Etichete: ofiţeri acoperiţi, valeriu zgonea, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE