Popescu dă asigurări de la Guvern: Nu sunt probleme cu Euro 2020Consilierul premierului pentru Euro 2020, Gică Popescu, arată că pregătirile pentru meciurile de la turneul final sunt în grafic și arată că stadioanele vor fi terminate la timp.

Euro 2020, Bucuresti
Euro 2020, Bucureşti

"Au trecut patru ani pe care eu cred că i-am pierdut. Sunt convins că stadioanele se vor face și nu vom avea probleme în organizarea Campionatului European din cauza lor. Fiecare meci de la Euro 2020 e o finală de Europa League cum a fost în 2012. O finală repetată de patru ori. Atunci am reușit să o facem bine, nu văd ce nu am reuși acum să ne descurcăm și mai bine" a declarat Popescu într-o intervenție la Digi Sport.

Gică Popescu a devenit consilier pentru organizarea Euro 2020 la începutul acestui an.

12 orașe vor găzdui meciuri la Campionatul European din 2020 (12 iunie - 12 iulie 2020): București, Roma, Baku, Sankt Petersburg, Amsterdam, Copenhaga, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen și Budapesta.

Arena Naţională din București va găzdui 3 meciuri din faza grupelor (dintre care două ale naţionalei României, dacă aceasta va obţine calificarea) şi unul din optimile de finală.

Etichete: Bucureşti, EURO 2020, reabilitare stadioane bucuresti, stadioane

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE