Poponeț sare în apărarea patronilor clubului Colectiv: Avizul ISU este aproape imposibil de obținutCodin Maticiuc, cunoscut în lumea mondenă drept "Poponeț", sare în apărarea celor trei patroni ai clublui Colectiv. Într-un text intitulat "Patronii Colectiv n-au ce căuta în pușcărie", tânărul susține că avizul ISU este aproape imposibil de obținut din cauza condițiilor ce le sunt impuse solicitanților. Codin Maticiuc mai scrie că nici măcar Inpectoratul  pentru Situații de Urgență nu are avizul ISU, dar nici majoritatea instituțiilor de stat. 

Poponet sare in apararea patronilor clubului Colectiv: Avizul ISU este aproape imposibil de obtinut
Poponeț sare în apărarea patronilor clubului Colectiv: Avizul ISU este aproape imposibil de obținut

"Probabil o să fiu extrem de hulit pentru afirmaţia de mai sus, dar aş vrea măcar ocazia să explic: ISU este aproape imposibil de obţinut. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis nişte norme atât de greu de respectat, încât este supra-omenesc efortul de a obţine mult disputatul certificat. Este anti business, în orice caz, dar ce-i interesează pe ei?!", scrie Codin Maticiuc pe blogul său

"Aproape nimeni nu are acest certificat (excepţie fiind poate doar clubul ONE, al cărui patron este un prieten de-al meu, considerat până acum aproape nebun că investeşte atât într-o locaţie).

Să-ncepem:
# prima nu este banc, dar sună ca unul - ISU nu are ISU. Institutul vestit din Dealul Spirii nu are şi mai vestitul certificat.
# primăria Sibiu n-are ISU şi n-a avut niciodată cât a fost domnu' Klaus primar, a funcţionat şi ea...ca toată lumea...pe proprie răspundere.
# Sala Palatului nu are ISU, lucru afirmat de directorul în funcţie care încă aşteaptă un răspuns de la Preşedinte, legat de cum să procedeze el în situaţia asta.
# bisericile NU au ISU
# puşcăriile nu au ISU (nu, nu mă refer aici ironic la faptul că n-au ieşiri de urgenţa, ci la faptul că n-au sprinklere şi altele)
# Arena Naţională nu are ISU
# 90% din spitale şi din şcoli NU au ISU
# MAREA MAJORITATE A INSTITUŢIILOR STATULUI NU AU ISU (pe verificate şi pe luate).

Şi dacă rămâne aşa terorizant, măcar să nu-i mai spunem ISU ci ISIS. Inspectoratul pentru Situaţii Imposibile sau Senzaţionale", a mai scris Codin Maticiuc. 

Etichete: autorizaţie, aviz, Codin Maticiuc, colectiv, isu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE