Porţi Deschise la Dispeceratul Metrorex, la împlinirea a 35 de ani de la inaugurarea metrouluiBucureştenii au ocazia să descopere, miercuri, "inima metroului", vizitând Dispeceratul Central Metrorex, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la inaugurarea metroului din Capitală.

Porti Deschise la Dispeceratul Metrorex, la implinirea a 35 de ani de la inaugurarea metroului
Porţi Deschise la Dispeceratul Metrorex, la împlinirea a 35 de ani de la inaugurarea metroului
Foto: photoexplorers.wordpress.com

Metroul românesc aniversează 35 de ani de existenta si, cu aceasta ocazie, le ofera calatorilor prilejul sa descopere, miercuri, intre orele 10.00 - 15.00, cum functioneaza metroul bucurestean, printr-o vizita la Dispeceratul Central Metrorex, de la statia Piata Unirii 1. "Aceasta aniversare nu este doar o ocazie de a sarbatori 35 de ani de rezultate si de satisfactii profesionale, ci si de a ne aminti de valorile care ne-au marcat existenta si care vor fi "motorul" pentru urmatorii ani ai societaţii.

Intr-o economie de piata tanara si dinamica, 35 de ani inseamna istorie, deoarece au fost 35 de ani intensi, in care ne-am adaptat la cerintele unei piete in permanenta schimbare. Spiritul inovator, colegialitatea, lucrul in echipa si respectul pentru valorile sociale sunt deziderate pe care managementul companiei a reusit sa le imprime permanent. Le suntem recunoscatori tuturor colegilor nostri, atat celor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului cat si celor cu care continuam misiunea noastra si fara de care aceasta aniversare nu ar fi fost posibila. In egala masura, le multumim clientilor si colaboratorilor nostri, trecuti si prezenti, pentru increderea acordata in toti acesti ani.

Manifestarile prilejuite de aceasta mare sarbatoare a tuturor lucratorilor de la metrou au inceput cu proiectul "Stationati pe dreapta" realizat in parteneriat cu ONG-ul Interact Bucuresti, au continuat cu "Vizita pe santierul Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei – in cadrul Simpozionului National de Cai Ferate", a urmat evenimentul omagial "Brancovenii", ce s-a desfasurat in statia de metrou cu acelasi nume, apoi am oferit publicului un regal artistic- cinci zile de opera si balet in patru statii de metrou - Festivalul de Muzica Clasica la Metrou. METROUL ROMANESC SI METROURILE TERREI, editia a doua, cartea autorului Ilie Tanasache a avut lansarea in statia de metrou Piata Unirii 1 in prezenta unor distinsi invitati. Galeria din Galerie – proiect dezvoltat in parteneriat cu Asociatia Bucurestiul meu drag, va gazdui începând din aceasta seară o expozitie cu si despre Metroul Romanesc la 35 de ani.

Manifestarile dedicate aniversarii metroului vor culmina cu Ziua Portilor Deschise la Dispeceratul Central Metrorex - inima metroului - eveniment asteptat in fiecare an cu nerabdare atat de calatorii mari si mici cat si de membrii familiilor angajatilor metroului. Cu mare bucurie invitam publicul calator si mass-media, in data de 19 noiembrie - intervalul orar 10.00-15.00 - in statia de metrou Piata Unirii 1 la Ziua Portilor Deschise la Dispeceratul Central Metrorex.

Evenimentele pe care le-am organizat îşi propun să dezvăluie aspecte din latura nevăzută a muncii lucrătorilor de la metrou şi să ofere momente de relaxare clientilor nostri,calatorii. In acelasi timp ele adauga valoare acestui spatiu public important, metroul din Bucureşti", anunţă Metrorex, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: aniversare, Metrorex, metrou, metrou bucuresti, porți deschise

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h