Portretul robot al bărbatului care l-a împuşcat pe omul de afaceri croatPoliţia Capitalei a finalizat portretul robot al bărbatului care, vineri seară, l-a împuşcat pe un om de afaceri croat, în Sectorul 1. Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor pentru a-l prinde pe agresor. 

Vineri, 22 noiembrie, în jurul orei 20:50, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, pe Bulevardul Aerogării din Sectorul 1, un bărbat de naţionalitate străină ar fi fost împuşcat de către o persoană necunoscută.

Specialiştii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au făcut verificări cu privire la evenimentul produs, efectuându-se totodată mai multe audieri în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs tentativa de omor, precum şi pentru identificarea şi reţinerea suspectului agresiunii.

Poliţiştii Capitalei au realizat, în seara de miercuri, 27 noiembrie, portretul robot al suspectului.

Persoana suspectată de comiterea agresiunii este un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 – 40 de ani şi are următoarele semnalmente:

- Înălţime 1.75 – 1.80 m, ten închis (măsliniu).

La data săvârşirii faptei, agresorul era îmbrăcat cu geacă şi pantaloni de culoare neagră.

Cei care pot oferi detalii cu privire la persoana căutată, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

 

Click pe imagine pentru mărire

Etichete: atac armat, Bucureşti, împuşcat, om de afaceri croat, poliţişti, portret robot, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h