Posesorii de animale de companie, sancționați în Sectorul 6. Zeci de amenzi au fost aplicateBucureștenii din Sectorul 6 care dețin animale de companie și nu au curătaț mizeria făcută de acestea pe domeniul public au fost amendați de polițiștii din Sectorul 6. Numai în luna ianuarie au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale.  

Posesorii de animale de companie, sanctionati in Sectorul 6. Zeci de amenzi au fost aplicate
Posesorii de animale de companie, sancționați în Sectorul 6. Zeci de amenzi au fost aplicate

În luna ianuarie Poliţia Locală Sector 6 au aplicat 135 sancţiuni contravenţionale persoanelor care nu au întreţinut curăţenia şi igiena în spaţiile de locuit, spaţiile de desfăşurare a activităţii, curţi şi spaţii verzi din jurul blocurilor. 

Totodată, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale şi posesorilor animalelor de companie care, în timpul plimbărilor pe domeniul public,  n-au deţinut asupra lor materialele necesare (făraş, mătură, pungă) pentru curăţarea dejecţiilor provenite de la acestea. Cei care nu se conformează riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 200 lei şi 500 lei.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de către poliţiştii locali pentru nerespectarea prevederilor HCGMB nr. 120/2010 a fost, în luna ianuarie a.c., de 26.900 lei.

„Am dispus ca poliţiştii locali să patruleze în tot sectorul, să efectueze controale şi să intervină cu promptitudine şi fermitate atunci când constată încălcări ale legii. Vor fi aplicate, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura curăţenia în Sectorul 6”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Conform prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 120/2010 privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti, nerespectarea condiţiilor menţionate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei pentru persoane juridice şi de la 200 lei la 1.000 lei pentru persoane fizice.

Etichete: amendă, animale de companie, sancţiune, Sectorul 6

0/4 COMENTARII
ana
22 Apr 13:00
+0
VOTURI
-0
dar impotriva posesorilor de caini agresivi când se va face ceva? când s evor mari pedepsele? nu mai dai de hoti de buzunare ,dar s-au inmultit cainii agresivi cu detinatori tot atat de agresivi
Dan
03 Feb 09:45
+0
VOTURI
-0
si in zona Crangasi pe strazile din spatele blocurilor de pe str Vintila Mihailescu ar trebui luate astfel de masuri
ccc
03 Feb 03:56
+0
VOTURI
-0
incercati sa ajungeti si pe strada Cetatea de Balta prin parculetele si zonele verzi dintre blocuri
premarele
02 Feb 14:10
+0
VOTURI
-0
"...", a declarat primarul Rareş Mănescu.

Wow! L-ati gasit! Si minunea continua: vorbeste!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE