Consulatul Olandei în Turcia, ÎNCHIS după o alertă teroristă.O staţie de metrou din Londra, EVACUATĂConsulatul Olandei la Istanbul a fost închis temporar, miercuri, din cauza unei "posibile alerte teroriste", a anunţat Ministerul de Externe al acestei ţări, într-un comunicat. De asemenea, o staţie de metrou din Londra a fost evacuată tot astăzi, însă nu din cauza unei ameninţări teroriste. 

Posibila alerta terorista in Turcia. Consulatul Olandei la Istanbul, INCHIS (Foto psnews.ro)
Posibilă alertă teroristă în Turcia. Consulatul Olandei la Istanbul, ÎNCHIS (Foto psnews.ro)

"Cetăţenii olandezi sunt sfătuiţi să evite zona Consulatului", se menţionează în comunicatul citat de Reuters.

Măsura vine la doar o zi după atentatele de la aeroportul din Bruxelles și de la o stație de metrou de lângă sediile UE, revendicate de ISIS, în urma cărora 31 de persoane au murit, peste 200 fiind rănite.

Citeşte şi ATENTATE BRUXELLES Ultimul bilanţ al victimelor LIVE TEXT

ATENTATE la Bruxelles. Atacurile teroriste care au zguduit Bruxellesul, marţi dimineaţa, cu explozii violente pe Aeroportul Internaţional Zaventem şi la metrou, s-au soldat cu cel puţin 31 de morţi şi 260 de răniţi. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, autorităţile belgiene au desfăşurat raiduri în capitala belgiană, dar şi la mai multe adrese din ţară. Un taximetrist a anunţat poliţia că el i-a dus pe terorişti la aeroport.

De asemenea, stația de metrou King's Cross a fost evacuată, miercuri, în urma unor alerte de incendiu, se pare. Toți pasagerii și angajații din stația de metrou au fost evacuați.

Conform primelor informații, alertele nu sunt de natură teroristă și ar fi vorba despre un incendiu undeva în stație.

Conform martorilor, mai multe echipaje de pompieri și medici au fost mobilizate, dar nu există trupe înarmate, scrie antena3.ro. 

 

 Etichete: alertă teroristă, consulat olanda inchis, turcia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE