Posibilă înşelătorie, în numele Digi 24, după tragedia din clubul ColectivÎn timp ce mii de oameni sunt afectaţi de tragedia din clubul Colectiv, soldată până acum cu 32 de morţi, alţii încearcă să profite de pe urma tragicului eveniment şi să câştige bani din donaţii.

După incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti, au fost anunţate şi create mai multe evenimente pe reţeaua de socializare Facebook care îndeamnă oamenii să iasă în stradă şi să îşi exprime solidaritatea şi compasiunea faţă de victimele incendiului.

"Din păcate, au apărut şi şarlatani care se pretind a fi angajaţi ai televiziunii noastre şi, mai mult decât atât, susţin că au deschis conturi în care se pot face donaţii în bani pentru ajutorarea victimelor. Digi24 informează oficial că NU A DESCHIS NICIUN CONT BANCAR ŞI NU A ORGANIZAT NICIO MANIFESTAŢIE DE STRÂNGERE DE FONDURI în acest sens. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi şi să nu viraţi bani în conturi sau către persoane care susţin că reprezintă televiziunea noastră!

Un astfel caz ne-a fost semnalat de colegii de la Digi24 Galaţi la evenimentul „VINERI ROMANIA SE UNESTE LA GALATI" creat pe Facebook, unde un utilizator cu numele Alexandru Jrr susţine că este angajatul Digi24 şi pretinde că „Din partea firmei de televiziune am deschis un cont bancar pentru familiei îndurerate si sume cuprinse intre 10,000 lei stransi in fondul ei!" Vă informăm că acestă informaţi este FALSĂ, Digi24 NU A DESCHIS NICIUN CONT BANCAR ŞI NU A ORGANIZAT NICIO MANIFESTAŢIE DE STRÂNGERE DE FONDURI în acest sens. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi şi să nu viraţi bani în conturi sau către persoane care susţin că reprezintă televiziunea noastră!

Utilizatorul respectiv a fost raportat reţelei de socializare cu asumare de identitate falsă şi se va face şi o plângere la Poliţie", anunţă Digi24.

Etichete: club colectiv, incendiu club colectiv, inselatorie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE