Atenţie! Posibile pene de curent, în weekend, în Sectorul 3Enel Distributie Muntenia anunta ca va realiza lucrari de modernizare si retehnologizare a echipamentelor electrice primare si secundare din statiile de transformare Morari si Mihai Bravu.
Enel Distribuție Muntenia anunţă că va realiza lucrări de modernizare și retehnologizare a echipamentelor electrice primare și secundare din stațiile de transformare Morari și Mihai Bravu.

Astfel, în zonele Calea Vitan, B-dul Decebal, B-dul Unirii, Calea Călăraşilor şi străzile adiacente va scădea siguranţa instalaţiilor, temporar, pe perioada lucrărilor, informează Enel Distribuţie Muntenia.

Conform sursei citate, pentru a asigura un impact cât mai redus asupra consumatorilor din această zonă, echipele Enel Distribuţie au fost mobilizate pentru finalizarea acestei lucrări importante până luni, 21 mai 2012, astfel încât ea să fie desfăşurată în regim de urgenţă.

În eventualitatea apariţiei unei avarii, echipele Enel vor interveni imediat pentru alimentarea consumatorilor, prin preluarea consumului pe sursele de rezervă, în limita capacităţii de distribuţie a cablurilor de medie tensiune, susţine Enel.

Finalizarea acestor lucrări măreşte gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică şi calitatea serviciului de distribuţie, informează compania de electricitate.

Etichete: pană de curent, pericol, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h