Poşta a lansat un serviciu pentru transferul banilor din străinătate la domiciliu.Care sunt tarifelePoşta Română a lansat, recent, un serviciu care permite transferul de bani din străinătate în ţară direct la domiciliul destinatarului.

Posta a lansat un serviciu pentru transferul banilor din strainatate la domiciliu.Care sunt tarifele
Poşta a lansat un serviciu pentru transferul banilor din străinătate la domiciliu.Care sunt tarifele
Foto: incomemagazine.ro

Tarifele aplicate de Poşta Română pentru acest serviciu încep de la 10 lei pentru sume de până la 200 lei, la care se adaugă un comision PrioriPay de 0,5 euro. Pentru sume cuprinse între 201 şi 500 lei, tariful creşte la 15 lei plus comisionul PrioriPay de 0,5 euro, anunţă zf.ro.

În cazul sumelor de până la 1.000 lei, tariful urcă la 20 lei, la care se adaugă comisionul de 0,5 euro.

Pentru transferuri de peste 1.000 lei, Poşta va percepe un tarif de 20 lei plus 1% din suma de expediată, la care se adaugă comisionul de 0,5 euro.

Pentru a utiliza noul serviciu, denumit "Bani Direct Acasă", expeditorul îşi va deschide, gratuit, un cont în cadrul platformei PrioriPay, pe care îl va alimenta printr-un card bancar cu suma necesară transferului.

Pasul doi este accesarea secţiunii dedicate serviciului "Bani Direct Acasă", unde clientul va completa datele destinatarului.

Poşta va prelua datele transferului şi va înmâna banii prin intermediul poştaşului.

Transferul de bani se poate realiza de oriunde din lume, din faţa calculatorului sau de pe telefonul mobil conectat la Internet, prin accesarea www.prioripay.com.

Comisionul perceput pentru acest serviciu se achită integral de către expeditor şi se compune din tarifele PrioriPay şi cele ale Poştei Române, aferente serviciului E-mandat.

Etichete: bani, Poşta Română, serviciu, străinătate, tarif, transfer, transfer de bani

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE