Poșta Română pierde contractul cu Poliția Capitalei. Un curier privat va încasa 130.000 euroFirma Delivery Solutions (SDAY) va furniza Poliției București servicii poștale de distribuire a corespondenței. Contractul a fost câștigat în urma unei licitații la care a participat și Poșta Română. Contractul are o valoare de aproape 130.000 euro. 

Posta Romana pierde contractul cu Politia Capitalei. Un curier privat va incasa 130.000 euro
Poșta Română pierde contractul cu Poliția Capitalei. Un curier privat va încasa 130.000 euro

Firma Delivery Solutions (SDAY) a câștigat contractul pentru servicii poștale de distribuire a corespondenței cu Poliția Capitalei. Cu o durată de un an, contractul constă în colectarea, sortarea, transportul și livrarea trimiterilor de corespondență, în greutate de până la 2 kilograme, ale Direcției Generale de Poliție a Municipiului București către destinatari, persoane fizice și firme din România și din străinătate, precum și a trimiterilor de colete poștale cu greutate până în 4 kilograme.

Pentru serviciile pe care le va presta, Delivery Solutions va încasa 567.246 lei, fără TVA, cifra fiind egală cu valoarea estimată a contractului prin anunțul de participare de către autoritatea contractantă.

Anul trecut, Poșta Română a fost cea care a distribuit corespondența Poliției Române, tot pentru 567.246 lei, fără TVA.

Sursa: profit.ro

Etichete: contract, curier, Delivery Solutions, politia bucuresti, Poșta Român

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE