Postul Etno TV are un alt patronPostul Etno Tv nu mai este deținut de Honorius Prigoană. Fiul lui Silviu Prigoană i-a cedat afacerea fratelui său.

Postul Etno TV are un alt patron
Postul Etno TV are un alt patron
Foto: bucuresteni.ro

Honorius Prigoana, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, a cedat catre fratele său mai mic, Silvius, pachetul majoritar pe care il detinea la Etno Folclor Media SRL, societatea care opereaza licenta pentru Etno TV, informează paginademedia.ro.

Honorius Prigoana iese, astfel, din actionariatul societatii, conform unei hotarari generale a asociatilor din data de 2 noiembrie a acestui an, care a fost publicata joi in Monitorul Oficial.

Silvius Prigoană, băiatul în vârstă de 24 de ani al lui Silviu Prigoană, are acum 80% din societatea Etno Folclor Media. Restul de 20% este deținut de Rareș Gărduș.
O schimbare asemănătoare s-a produs și în societatea Univers Media, în care Honorius era acționar unic. Silvius deține acum societatea 100%. Univers Media este o societate pe care, pentru scurt timp, a funcționat televiziunea România Ta, lansată în decembrie 2010 de Honorius Prigoană.

După numai patru luni, în luna aprilie, reprezentanții televiziunii au informat CNA de întreruperea emisiei pentru 90 de zile. După această perioadă, televiziunea nu și-a mai reluat emisia, astfel că a fost retrasă de către Consiliul Național al Audiovizualului.

Etichete: Etno TV, post tv, prigoana

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE