Postul HBO 3 este disponibil GRATUIT în acest weekend. Episoade din Game of Thrones, sâmbătăNoua televiziune HBO 3 (fostul HBO Comedy) va fi disponibilă gratuit sâmbătă și duminică, anunță HBO România.

Postul HBO 3 este disponibil GRATUIT in acest weekend. Episoade din Game of Thrones, sambata
Postul HBO 3 este disponibil GRATUIT în acest weekend. Episoade din Game of Thrones, sâmbătă
Foto: watchersonthewall.com

În weekendul 26-27 martie, timp de două zile, programul difuzat de HBO 3 va fi disponibil gratuit, în scopul promovării televiziunii.

Potrivit hbo.ro, televiziunile HBO sunt retransmise de următorii operatori: RCS&RDS, UPC România, Telekom România, NextGen Communications, Focus Sat, iNES şi Digital Cable Systems (DCS).

Lansată luni, 21 martie, noua televiziune din portofoliul HBO va oferi producţii noi, dar şi de colecţie, difuzate în exclusivitate.

Programul HBO3 în weekendul 26-27 martie include maratoane ale unor seriale HBO apreciate, miniserii celebre, dar şi filme originale HBO.

Sâmbătă, începând cu ora 20:00, HBO3 va difuza integral primul sezon al apreciatului serial "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor". Cele zece episoade vor putea fi urmărite în intervalul orar 20:00 - 05:05.

Ziua de sâmbătă începe cu un maraton "Veep/ Vicepreşedinta", cu Julia Louis-Dreyfus în rolul principal. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO 3 începând cu ora 06:00. Serialul a avut premiera la HBO în 2012, iar în prezent a ajuns la cel de-al cincilea sezon. Cu Julia Louis-Dreyfus în rolul fostei doamne senator Selina Meyer, care devine vicepreşedintele SUA şi descoperă că acest post nu este deloc aşa cum şi-l imaginase, serialul este printre cele mai aclamate producţii TV din ultimii ani.

Ziua la HBO 3 continuă cu miniseria apreciată "E nevoie de un erou/ Show me a hero". Inspirată de cartea cu acelaşi nume scrisă de Lisa Belkind, miniseria urmăreşte tensiunile cauzate în Yonkers de decizia de a se construi case sociale în zona locuită de clasa medie şi albă a oraşului.

Duminică, 27 martie, începe la HBO 3 cu drama în două părţi "Tsunami: după dezastru", care prezintă dezastrele provocate de cutremurul din 2004 în Indonezia şi modul în care acesta a schimbat vieţile locuitorilor.

În aceeaşi zi, va fi difuzat primul episod al miniseriei produse de Tom Hanks şi Steven Spielberg, "Camarazi de război". Miniseria prezintă povestea unei echipe de soldaţi de elită ai armatei americane şi aventurile incredibile trăite de aceştia în perioada celei mai mari conflagraţii.

După-amiaza este rezervată comediei "Silicon Valley", care prezintă întâmplările pline de umor prin care trec şase bărbaţi pentru a înfiinţa o companie pe tărâmul corporaţiilor americane.

Drama politică "Jocul se schimbă/ Game change" şi primul episod din "Vinil" sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.

Conform informaţiilor MEDIAFAX.ro, programul HBO3 va putea fi recepţionat în acest weekend doar de abonaţii prin cablu digital şi satelit ai operatorilor care au televiziunile HBO în oferta lor.

Etichete: Game of Thrones, hbo, hbo 3, TV

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE