Poteraş a lipsit azi de la propriul proces de corupţie, la Judecătoria Sector 6Cristian Constantin Poteraş a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), într-un dosar legat de retrocedarea ilegală a şase terenuri, împreună cu alţi şase funcţionari publici din Primăria Sectorului 6. Imobilele, în suprafaţă totală de aproape 120.000 mp, ce au fost restituite în anul 2006, valorau la vremea respectivă 58,2 milioane euro.

Instanţa a încuviinţat astăzi, 6 iunie, o nouă amânare în acest caz, la cererea experţilor, care au cerut o nouă expertiză topografică, pentru două terenuri situate în bd. Iuliu Maniu şi în bd. Ghencea. Cristian Poteraş nu s-a prezentat la Judecătorie, fiind reprezentat de avocat. Cei şase funcţionari publici au fost însă toţi prezenţi la termenul de miercuri.

Din cele aproape zece procese aflate, miercuri, pe rolul secţiei de penal a Judecătoriei Sectorului 6 doar cel al lui Poteraş a fost programat pentru ora 13.00. Restul cauzelor s-au judecat la ora 08.30.

La zece minute după ora 8 dimineaţa, judecătoarea a adus la avizier lista pe care a modificat cu pixul ora procesului.

De la primul termen de judecată, respectiv pe 23.03.2011, au mai avut loc 17 termene până în prezent, de fiecare dată fiind decisă amânarea cauzei.

Intră în schemă vărul soţiei lui Poteraş

Urmărirea penală a lui Cristian Poteraş a început în octombrie 2009, alături de Gheorghe Floricică - secretarul Primăriei Sectorului 6, funcţionarii publici (Dumitru Vultur, Daniel Moise şi Petre Boncea - membri ai subcomisiei de aplicare a legii fondului funciar), precum şi şefa Serviciului Cadastru Date Urbane şi Fond Funciar, Cristina Popescu şi Dorina Piftor, consilier în Primăria Sectorului 6.

Ofiţerii anticorupţie susţin că cei şapte inculpaţi, în frunte cu primarul Poteraş, au simulat "reconstituirea dreptului de proprietate în avantajul unui grup de persoane, una din acestea fiind vărul soţiei edilului, Lucian Viorel Grecu".

Grupul de interese apropiat lui Poteraş a pus ochii pe terenuri de zeci de milioane de euro

Procurorii arată, în rezoluţia de începere a urmăririi penale, că, în datele de 9 ianuarie 2006, 6 iunie 2006 şi 20 iulie 2006 "ignorându-şi atribuţiile conferite de lege, după o analiză superficială netemeinică, au propus validarea cererilor de reconstituire a dreptului de proprietate a lui Cezar Căpăţână, Şerban Alexandru Gheorghe Căpăţână, Anica Cristea, Gheorghe Nica, Steliana Rădulea, Elena Năforniţă şi Gheorghe Jianu".

Persoanele care au primit, în realitate, aceste terenuri necuvenite sunt Fabian Schwartzenberg, Lucian Viorel Grecu,Valeriu Pandor şi Marian Jean Căpăţână, susţin procurorii care apreciază că, înainte să fie împroprietăriţi, cei care au solicitat terenurile şi-au vândut drepturile litigioase unui grup de interese, apropiat celor menţionaţi anterior. Mai mult decât atât, terenurile pentru care se solicitau retrocedările ar fi fost situate în afara Bucureştiului, în comuna Domneşti, însă au fost restituite în Capitală.

Ţeapă de 60 milioane euro dată statului

Astfel, ar fi fost cauzată o pagubă în valoare totală de 58.230.034 euro patrimoniului Municipiului Bucureşti, respectiv Clubului Sportiv Rapid, Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie şi Petrochimie ICECHIM şi Academiei Române – Institutul de Biologie, terenurile în cauză aparţinând, în mare parte, domeniului public ori domeniului privat al Municipiului Bucureşti şi persoanelor juridice anterior menţionate.

Unul din terenurile despre care procurorii DNA spun că ar fi fost retrocedat ilegal, în suprafaţă de circa 5.000 mp, se află în cartierul Drumul Taberei şi reprezintă chiar o parte din parcul Favorit. Alte terenuri sunt situate pe Calea Plevnei, Splaiul Independenţei, Bdul. Iuliu Maniu dar şi în apropierea Stadionului Giuleşti.

Ce acuzaţii aduc procurorii DNA

DNA arată într-un comunicat oficial că primarul Sectorului 6 a fost trimis în judecată de procurori la Judecătoria Sectorului 6, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave.

Astfel, CRISTIAN CONSTANTIN POTERAŞ, primar al Sectorului 6 Bucureşti şi preşedinte al Subcomisiei locale de fond funciar de pe lângă Consiliul Local al Sectorului 6 Bucureşti, este acuzat de infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată (6 acte materiale). Unul din beneficiarii infracţiunii ar fi, conform procurorilor, vărul soţiei primarului.

Au mai fost trimişi în judecată:

GHEORGHE FLORICICĂ, secretar al Primăriei Sectorului 6 Bucureşti şi secretar al Subcomisiei locale de fond funciar de pe lângă Consiliul Local al Sectorului 6 Bucureşti, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată (6 acte materiale)

DUMITRU VULTUR, Director executiv adjunct al Direcţiei Tehnice (Urbanism) din cadrul Primăriei Sectorului 6 în perioada 2005-2008, specialitatea juridică, şi membru al Subcomisiei locale de fond funciar de pe lângă Consiliul Local al Sectorului 6 Bucureşti, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată (5 acte materiale)

MOISE DANIEL, şef Birou Evidenţa activităţilor agrare din cadrul Primăriei Sectorului 6 în perioada 2005-2006, specialitatea agronomie, şi membru al Subcomisiei locale de fond funciar de pe lângă Consiliul Local al Sectorului 6 Bucureşti, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată (2 acte materiale)

BONCEA PETRE, referent în cadrul Serviciului Cadastru, Date Urbane şi Fond Funciar, specialitatea măsurători topografice, şi membru al Subcomisiei locale de fond funciar de pe lângă Consiliul Local al Sectorului 6 Bucureşti, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată (6 acte materiale).

CRISTINA POPESCU, şef Serviciu Cadastru Date Urbane şi Fond Funciar în perioada 2005 – 2006, în sarcina căreia s-au reţinut următoarele infracţiuni:

- complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată (6 acte materiale)

- fals intelectual în legătură cu infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă continuată (6 acte materiale)

DORINA PIFTOR, consilier în cadrul Serviciului Cadastru Date Urbane şi Fond Funciar, în sarcina căreia s-au reţinut următoarele infracţiuni:

- complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată (4 acte materiale)

- fals intelectual în legătură cu infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă continuată (4 acte materiale).

Etichete: Cristian Poteraş, DNA, ilegal, proces, retrocedare terenuri, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
eu
07 iun 07:04
+0
VOTURI
-0

Este stiut ca Poteras actioneaza numai la final de mandat. Acum 4 ani in campanie a facut cu frenezie locuri de joaca intre blocuri si a pus un panou cu viitorul spital al sectorului 6. Dupa alegeri, nimic! Parcul Moghioros a ajuns cel mai urat parc din oras. Acum a pus iar panouri ca face parc modern. Reabilitarea termica gratuita este cea mai mare pomana electorala posibila! Banii imprumutati de Poteras de la banci se vor dau inapoi din taxele si impozitele tuturor. De ce se imprumuta primaria ca sa reabiliteze gratis apartamente proprietate personala? De ce nu reabiliteaza gratis si casele din sectorul 6, ca tot proprietati personale sunt? Orban a spus clar - Comisia Europeana nu da finantare decat daca participa si proprietarii la cheltuiala. Asa este si corect. Este apartamentul tau, primaria sau statul te ajuta cu un procent si restul il suporta asociatia de proprietari. Metroul nu este finantat de primaria sector 6 ci de minister insa Poteras a pus panouri langa ale constructorului prin care primaria isi cere scuze pentru disconfortul creat. Asa, cei mai putin informati vor crede ca metroul este facut tot de Poteras. De ce nu-si cere scuze de disconfortul creat de gropile dintre blocuri? Sau de masinile abandonate din parcari care zac de ani de zile acolo, iar noi nu avem unde sa parcam. Si daca parcam cum nu trebuie imediat ne ridica masinile. Ati observat ca pe timpul campaniei nu s-au mai ridicat masini? Piata Valea Ialomitei trebuia s-o modernizeze imediat dupa alegerile precedente nu acum. 3 ani jumatate a fost cel mai inactiv primar din Bucuresti la reabilitarea blocurilor si nu era vorba de lucrari gratuite, ci la care asociatiile participau cu un procent. Dupa ani de asteptat asociatiile au inceput sa-si retraga banii depusi deja in conturi pt. reabilitare, ca nu mai aveau nicio speranta. Dupa atatia ani am invatat ca un primar care se apuca de treaba cu 6 luni inainte de alegeri nu merita sa fie primar. Un primar trebuie sa munceasca 4 ani nu 6 luni. Si sa munceasca cu cap. Ce folos sa faci amenajare peisagistica pe unele artere principale daca ai inca gropi pe strazile dintre blocuri. Sloganul de campanie este de fapt un avertisment. Adica eu incep. Daca vreti sa si termin, votati-ma. Voi alegeti, adica sunteti responsabili de consecinte daca nu ma alegeti!

burebista
07 iun 01:23
+0
VOTURI
-0

Cristian Poteras nu o sa pateasca nimic, pentru ca este nevinovat.

andreea pascu
07 iun 00:34
+0
VOTURI
-0

din moment ce avocatul era acolo, nu a fost nicio problema!...

luiza
07 iun 00:19
+0
VOTURI
-0

Un aspect important despre Ponta, este ca,  PUTEREA si-a dorit-o ptr razabunari personale si  ptr obligatiile pe care le are fata de cei care l-au ajutat sa fie astazi premier: Voiculescu si acolitii lui,  Nastase, Dragnea, Iliescu, Crin Antonescu si toti liberalii corupti. Mai sunt  cativa fugiti de la PDL- de frica judecatii drepte....au stiut ca sub aripa lui Ponta masca USL, vor scapa, cel putin inca 4 ani....Mai vedem asta cu scapatu' si cu socoteala de acasa.....

andreea
06 iun 23:46
+0
VOTURI
-0

Ce face astazi Ponta- socialistul de cavia???-angajari stufoase-risipa de bani-a imprumutat 1 miliard de euro, ptr a satisface obligatiile pe care le are fata de sacalii USL si auxiliari-isi cauta vila de protocol- comada speciala cu lux si dotari extravagante...asa spun cei care au primit sarcina!-elicopter la comanda-limuzina blindata-studio tv in incinta guvernului, ca deh, el nu vrea sa se deplaseze si cum ii place toata ziua la tv, neavand ce face, deoarece habar nu are de guvernare, el trebuie sa-si arate frustrarile la tv vis-a-vis de femeile politician, in speta Udrea, singura lui obsesie, teama, furie, neputinta, fata de ea! Deh, saracu'Acesta este Ponta, dar, nu se opresc aici cele ce trebuie stiute despre Ponta-socialistul de caviar!

cristi
06 iun 19:56
+0
VOTURI
-0

Actualul primar a facut fata cu brio deselor atacuri din campanie. Faptul ca pietarul Florescu, contracanditatul sau, i-a adus golaneste caini maidanezi in sector, noaptea, dovedeste ca ciuma uslista nu poate lupta de la egal la egal cu Poteras.

master
06 iun 19:56
+0
VOTURI
-0

Poteras ar putea fi luat ca exemplu de alti colegi deoarece munca depusa de acesta in folosul comunitatii din sectorul 6 a fost una performanta, apreciata de electorat

mario
06 iun 19:55
+0
VOTURI
-0

electoratul apreciaza modul in care a administrat sectorul deoarece s-a ocupat de toate aspectele necesare dezvoltarii comunitatii, asadar ma astept sa mai castige un mandat Poteras

next
06 iun 19:53
+0
VOTURI
-0

Poteras cred ca va castiga detasat batalia pentru un nou mandat, deoarece simpatia de care se bucura momentan este reflexia muncii facute cu responsabilitate

boris
06 iun 19:53
+0
VOTURI
-0

Nu s-a pripit sa ne promita marea cu sarea, a fost un primar realist, gospodar care a incercat sa satisfaca doleantele tuturor locuitorilor de sector. Va castiga detasat un nou mandat in fata acestui anonim Manescu. Mult success Poteras

claudia
06 iun 19:01
+0
VOTURI
-0

Ce face astazi Ponta- socialistul de caviar?-angajari stufoase-risipa de bani-a imprumutat 1 miliard de euro, ptr a satisface obligatiile pe care le are fata de sacalii USL si auxiliari-isi cauta vila de protocol- comada speciala cu lux si dotari extravagante...asa spun cei care au primit sarcina!-elicopter la comanda-limuzina blindata-studio tv in incinta guvernului, ca deh, el nu vrea sa se deplaseze si cum ii place toata ziua la tv, neavand ce face, deoarece habar nu are de guvernare, el trebuie sa-si arate frustrarile la tv vis-a-vis de femeile politician, in speta Udrea, singura lui obsesie, teama, furie, neputinta, fata de ea! Deh, saracu'Acesta este Ponta, dar, nu se opresc aici cele ce trebuie stiute despre Ponta-socialistul de caviar!

otilia
06 iun 17:57
+0
VOTURI
-0

Ce stim despre Ponta? A fost jurist, stim asta, dar nu stim absolut nimic despre realizarile lui in perioada cat a lucrat in sistem! Stim doar ca, a fost implicat in cateva cazuri dubioase cum ar fi si cel de la Turceni unde Ponta a incasat 8 MILIOANE DE EUROOOOO, DA DA,  este adevarat,   ptr ilegalitatile facute. Fiind PSD la putere, atunci lui Ponta, sarcinile ii erau usurate iar acolo unde era necesar, dispareau probele de la dosarele cu princina!!Mai stim despre Ponta ca a fost implicat in cazul celebru de crima Panait si, mai stim ca dupa cateva zile de la crima toate probele de la dosar au disparut, iar presa a fost cumparata sa taca. Dupa cum vedeti,  Ponta in toata cariera lui nu are cu ce se lauda. Faptele si dovezile ii sunt nefavorabile! Fiind in slujba maharilor din PSD, lucrand ptr ei de pe atunci, a fost rasplatit urcandu-l in partid trecand peste multe etape, ajungand astazi un premier jalnic, corupt, cu un trecut dubios si fara nicio realizare! Un aspect important despre Ponta, este ca,  PUTEREA si-a dorit-o ptr razabunari personale si  ptr obligatiile pe care le are fata de cei care l-au ajutat sa fie astazi premier: Voiculescu si acolitii lui,  Nastase, Dragnea, Iliescu, Crin Antonescu si toti liberalii corupti. Mai sunt  cativa fugiti de la PDL- de frica judecatii drepte....au stiut ca sub aripa lui Ponta masca USL, vor scapa, cel putin inca 4 ani....Mai vedem asta cu scapatu' si cu socoteala de acasa.....

Vlaicu
06 iun 15:58
+0
VOTURI
-0

"Nu lasati oamenii sa se sinucida!" ...din cauza lui Poteras si Liviu Negoita pt ca au furat si oamenii au ajuns saraci in timp ce ei s-au imbogatit pe functia de primar. Sa nu-i mai lasati sa ajunga iar la bani.

sinucideri din cauza lui ponta
06 iun 15:51
+0
VOTURI
-0

Oamenii se sinucid- creditele ajung sa nu mai poata fi platite deoarece euro a explodat datorita lui Ponta, preturile la alimente au crescut, gazele, energia electrica la fel, pretul benzinei ne arunca "in aer" Ponta, a dat startul la angajari, cheltuielile sunt stufoase la ministere, arunca cu banii chibzuiti de PDL la visterie, deoarece acum trebuie sa-i plateasca pe cei care l-au facut premier! Romani, treziti-va pana nu este prea tarziu, mor oameni din cauza lui Ponta!!!! Nu lasati sa se reinstaleze dictatura PSD- partidul unic! TREZITI-VA! Nu lasati oamenii sa se sinucida!!!

Salvati Parcul IOR de Robert Negoita
06 iun 15:51
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR.

Beni
06 iun 15:48
+0
VOTURI
-0

Poteras, continua ceea ce a inceput sa faca in mandatul sau, sunt proiecte care nu si-ai incetat derularea! Costurile cresc la blocurile cu balcoane...unele apartamente au cate doua sau pe tot apartamentul, altele au cate un balcon, sau deloc! Mi se pare corecta observatia!

Macaroana
06 iun 15:46
+0
VOTURI
-0

PSD=PCR vor cu orice chip la putere!

PSD=PCR, de 2 luni de zile numai fac nimic la parlament nu contribuie cu nimic la restabilirea economica a tarii, doar distrug!

PSD=PCR,aplica acele metode de altadata de invaluire, manipulare spalare a creielelor, populism prefecatorie - mintind ca ei sustin saraci, dar ei sunt cei mai bogati din Romania.

Toti baroni acestei amarate de tari se afla in ograda PSD-ului.

Mai vreti sa revina ciuma cominista la putere?

Robert Negoita-pedofil
06 iun 15:25
+0
VOTURI
-0

Prima parte a stenogramei:(convorbire purtată de inc. Tămârjan Ion Valeriu cu ANUŞCA la data de 13.07.2008, ora 21:03)ANUŞCA – şi treaba aia cu Viena?

TIV – aştept de la tine să-ţi faci… asta… da? Cum îi zice… procura! Ţi-ai făcut-o?

ANUŞCA – procura?

TIV – da, da, da! Tu ai făcut… Când faci 18 ani? Ai zis că prin noiembrie, nu?

ANUŞCA – în noiembrie fac 18.

TIV – ştii de ce îţi spun? Îţi spun ca să-ţi faci procura, dacă e să mergem în vara asta. Da? Şi avem două variante. Sau să mergem în noiembrie, atunci după ce faci 18 ani.

ANUŞCA – să mergem în noiembrie?

TIV – cum vrei tu! Depinde de tine.

ANUŞCA – e, mai vorbim oricum.

TIV – îhî

ANUŞCA – că ne mai întâlnim

TIV – da, da, da. O să-ţi explic eu cele două variante, avantaje şi dezavantaje.

ANUŞCA – da, daA doua parte a stenogramei:(convorbire purtată de inc. Tămârjan Ion Valeriu cu ANUŞCA la data de 28.07.2008, ora 12:20:02)TIV – bună ANUŞCA! Ce faci?

A – (neinteligibil)

TIV – auzi? Dacă vrei, putem să mergem! Fă-ţi o procură… Da? Să mergi cu mama ta la notariat şi să-ţi facă o procură că e de acord să… să mergi în afară. Da? O să-ţi dau eu, mă rog, nu ştiu, mâine poate ne vedem să-ţi dau o copie după buletinul meu, ca să mergi la notariat să faci procura pe numele meu, că eu sunt cum ar veni tutelarul cu care tu mergi în afară. Da? Şi pe urmă nu e nici o problemă. Da? (neinteligibil) iar de la poliţie, ca să putem ieşi din ţară. Da? Ok? Vorbeşte cu mama ta, şi în jur de 7-8-10 august plecăm încolo. Da?

Robert Negoita-pedofil
06 iun 15:11
+0
VOTURI
-0

Deputatii PSD Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, cantaretul Adrian Enache dar si alte nume sonore din tara noastra, apar intr-un dosar in care zeci de manechine sunt acuzate ca au intretinut raporturi sexuale contra cost, in cadrul unei retele de sclavie sexuala. Filiera era condusa de Ion Tamarjan si Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, intre 100 si 500 de euro, si chiar promisiuni ca ar putea deveni vedete si apoi luate de sotii de catre clientii VIP. Fratii Negoita si alte nume sonore, pe lista clientilor unei retele de prostituate de lux

Se pare ca Negoita le-ar fi propus unora din fete sa se culce si cu prietenii sai Nicolae Banicioiu si Adrian Enache. In plus, printre fetele cu care Negoita a facut sex pe bani a fost si o minora, care este acum martor cu identitate protejata.

Victor Ponta sex cu minore
06 iun 15:12
+0
VOTURI
-0

Informaţia vine la trei ani de la deschiderea celebrului dosar legat de implicarea unor membri marcanţi ai PSD într-o reţea internaţională de prostituţie. Un martor-cheie din acel dosar, în persoana uneia dintre fetele interceptate atunci, face acum dezvăluiri care ar putea arunca în aer Opoziţia. Într-un interviu dat în exclusivitate ziarului „Puterea“, aceasta vorbeşte despre relaţia ei amoroasă cu Victor Ponta. La vremea respectivă (vara lui 2008) fata avea 17 ani şi era plătită pentru “prestaţii” atât de actualul lider PSD, cât şi de Robert Negoiţă, proprietarul lanţului hotelier unde s-ar fi consumat o parte dintre aceste întâlniri. Cel puţin acestea sunt declaraţiile fetei, pe care procurorii au considerat-o atunci victimă a traficului de persoane, dar pe care au “omis” să o mai audieze într-un cadru oficial http://www.puterea.ro/articol/victor_ponta_sex_cu_minore_audio

Despre Ponta
06 iun 15:02
+0
VOTURI
-0

Ce stim despre Ponta?

A fost jurist, stim asta, dar nu stim absolut nimic despre realizarile lui in perioada cat a lucrat in sistem! Stim doar ca, a fost implicat in cateva cazuri dubioase cum ar fi si cel de la Turceni unde Ponta a incasat 8 MILIOANE DE EUROOOOO, DA DA, este adevarat, ptr ilegalitatile facute. Fiind PSD la putere, atunci lui Ponta, sarcinile ii erau usurate iar acolo unde era necesar, dispareau probele de la dosarele cu princina!!

Mai stim despre Ponta ca a fost implicat in cazul celebru de crima Panait si, mai stim ca dupa cateva zile de la crima toate probele de la dosar au disparut, iar presa a fost cumparata sa taca. Dupa cum vedeti, Ponta in toata cariera lui nu are cu ce se lauda. Faptele si dovezile ii sunt nefavorabile! Fiind in slujba maharilor din PSD, lucrand ptr ei de pe atunci, a fost rasplatit urcandu-l in partid trecand peste multe etape, ajungand astazi un premier jalnic, corupt, cu un trecut dubios si fara nicio realizare!

Un aspect important despre Ponta, este ca, PUTEREA si-a dorit-o ptr razabunari personale si ptr obligatiile pe care le are fata de cei care l-au ajutat sa fie astazi premier: Voiculescu si acolitii lui, Nastase, Dragnea, Iliescu, Crin Antonescu si toti liberalii corupti. Mai sunt cativa fugiti de la PDL- de frica judecatii drepte....au stiut ca sub aripa lui Ponta masca USL, vor scapa, cel putin inca 4 ani....Mai vedem asta cu scapatu' si cu socoteala de acasa.....Ce face astazi Ponta- socialistul de caviar?

-angajari stufoase

-risipa de bani

-a imprumutat 1 miliard de euro, ptr a satisface obligatiile pe care le are fata de sacalii USL si auxiliari

-isi cauta vila de protocol- comada speciala cu lux si dotari extravagante...asa spun cei care au primit sarcina!

-elicopter la comanda

-limuzina blindata

-studio tv in incinta guvernului, ca deh, el nu vrea sa se deplaseze si cum ii place toata ziua la tv, neavand ce face, deoarece habar nu are de guvernare, el trebuie sa-si arate frustrarile la tv vis-a-vis de femeile politician, in speta Udrea, singura lui obsesie, teama, furie, neputinta, fata de ea! Deh, saracu'

Acesta este Ponta, dar, nu se opresc aici cele ce trebuie stiute despre Ponta-socialistul de caviar!

hash
06 iun 14:25
+0
VOTURI
-0

Sper sa ajunga in puscarie , nemernicul !

Culmea, dupa ce a divortat de nevasta-sa ca sa nu aiba DNA-ul ce sa-i confiste, mai vrea sa fi iarasi primar, ca sa fure din nou.

Cat de prosti sunt aia din 6 de-l voteaza, greu de inteles !

Vlaicu
06 iun 14:06
+0
VOTURI
-0

Nu scapa, tot la penitenciar ajunge. Chiar daca va mai fi primar, il umfla din birou.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h