Poteraş acuzat de donaţii ilegalePoteras acuzat ca a dat ilegal 900.000 de lei unei asociatii
Poteraș acuzat că a dat ilegal 900.000 de lei unei asociații

Primăria Sectorului 6 a emis o hotărâre de Consiliu Local prin care oferă, de la bugetul local, 899.413,8 lei organizaţiei nonguvernamentale Asociaţia „Familie Sănătoasă”, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov. Banii trebuie transferaţi unităţii de asistenţă socială „Împreună cu Tine”, a asociaţiei. Suma de bani a fost acordată însă ilegal, scrie puterea.ro.

Conform legii, o ONG nu poate primi subvenţie de la primărie decât dacă „acordă de cel puţin 12 luni servicii de asistenţă socială într-un cadru organizat, denumit în continuare unitate de asistenţă socială”. Asociaţia „Familie Sănătoasă” are însă mai puţin de jumătate de an de la înfiinţare. Cu toate acestea, proiectul de hotărâre a fost aprobat fără probleme în şedinţa din 31 ianuarie a Consiliului Local Sector 6.

Etichete: bani, Cristian Poteraş, donatii, ilegal

0/0 COMENTARII
Cora
22 Feb 14:43
+0
VOTURI
-0

Fara angajati si fara activitate? Pai tocmai, oameni buni, vrea sa o ajute sa se dezvolte...Lasand gluma la o parte, dupa cate a facut, cred ca imediat ce isi termina mandatul asta fuge din tara.

Emil
22 Feb 14:22
+0
VOTURI
-0

De ce va mai mira astfel de lucruri? Doar vorbim de un primar PDList. Astea sunt fapte tipice lor.

Mihai Baciu
22 Feb 12:55
+0
VOTURI
-0

Poteras nu a facut nimic in acest sector in afara sa atraga bani catre buzunarul partidului. Nu are niciun drept sa mai stea in primarie.

Mihai Baciu
22 Feb 12:54
+0
VOTURI
-0

Si asta este numai de suprafata. In sectorul 6 PDL face multe manarii.

Gica
22 Feb 09:27
+0
VOTURI
-0

Sper sa aiba posibilitatea sa povesteasca tot ce a facut colegilor de penitenciar. Asta ar merita sa stea la racoare cativa ani.

Faur
22 Feb 09:05
+0
VOTURI
-0

Oare n-ar fi bine sa ne povesteasca Poteras cate ceva depre smecheriile de miloane de euro ale nevestei sale ?

Ori sa asteptam pana ne spune Parchetul ceva despre asta ?

pepsi
22 Feb 12:52
+0
VOTURI
-0

Eu nu inteleg de ce niciodata Poteras nu e cercetat pentru toate smecheriile pe care le face. A facut o gramada de abuzuri , a dat o gramada de tunuri , acum , fura si mai mult pe final si nimeni nu ia vreo masura. De ce?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h