Poteraş, Negoiţă & Negoiţă şi-au depus, oficial, candidaturile. Florescu se înscrie după-amiază. Ce le promit bucureştenilorCristian Poteras si-a inregistrat, oficial, candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 6
Cristian Poteraş şi-a înregistrat, oficial, candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 6

"Astăzi mi-am înregistrat candidatura pentru un nou mandat, iar priorităţile mele sunt anveloparea blocurilor şi finalizarea tronsonului de metrou din cartierul Drumul Taberei. Trebuie să continui ceea ce am început, avem foarte multe priorităţi şi sunt convins că cetăţenii îşi doresc acelaşi lucru. Acest fapt mă identifică ca pe un om căruia nu-i place să-şi lăse proiectele nefinalizate", scrie Poteraş pe Facebook, asta chiar dacă investiţia în magistrala 5 de metrou, care va lega cartierele Drumul Taberei şi Universitate, aparţine companiei de transport Metrorex.

Vineri, de la ora 15, se va înscrie oficial în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6 şi independentul Ştefan Florescu, fost membru al Partidului Conservator până în urmă cu câteva zile, dar sprijinit de liderul PSD, Victor ponta şi primarul general - Sorin Oprescu. Sectorul 6 a creat mai multe tensiuni în USL având în vedere faptul că şeful PNL, Crin Antonescu, l-a susţinut constant pe un apropiat al său Rareş Mănescu, în timp ce social democraţii îl propuneau pe Florescu întrucât acesta este cotat cel mai bine în sondajele din sector, după cum precizase Ponta. În urma neînţelegerilor din USL, Ştefan Florescu a anunţat că va candida independent. Recent, acesta a fost surprins cu camera ascunsă vorbind despre cumpărarea de voturi.

"Principalul meu obiectiv este acela de a reda cetăţenilor mândria de a locui din această parte de Bucureşti.Pentru mine, locuitorii Sectorului 6 au prioritate, ei trebuie să fie principalii beneficiari ai actului administrativ. Lor le mulţumesc pentru susţinere şi încredere, asigurându-i că voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a le reprezenta onest şi dedicat interesele. Voi fi şi voi rămâne independent politic şi dependent de oameni!", a precizat Florescu printr-un comunicat remis la redacţie.

Candidatul USL la fotoliul de primar al Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, şi-a oficializat de asemenea, joi, candidatura, la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 45, din Strada Parfumului nr. 2-4. La eveniment au participat şeful PSD, Victor Ponta, alături de şefa social-democraţilor Bucureşti - Ecaterina Andronescu, Dan Şova şi Nicolae Bănicioiu, precum şi liberalii Mariana Câmpeanu şi Florin Alexe.

Cu acest prilej, Robert Negoiţă a ţinut să îi atace, la pachet, atât pe primarul democrat liberal Liviu Negoiţă, cât şi pe Silviu Prigoană - candidatul PDL la Primăria Capitalei, din cauza taxei de salubritate, un contract ţinut secret ani de zile între Primăria Sectorului 3 şi companie Rosal şi dezvăluit, în premieră, de B365.ro aici.

"În Sectorul 3 se percepe cea mai mare taxă de gunoi din Capitală . trebuie ca aici să fie ca în Sectorul 1, adică să nu avem taxă de gunoi. Trebuie să ajutăm oamenii din Sectorul 3 să trăiască mai bine, să nu îi mai cocoşăm cu taxe şi impozite, să nu se mai îngraşe unii şi alţii, mai ales clientela pedelistă", a comentat Robert Negoiţă.

În urmă cu două zile, şi primarul în funcţie al Sectorului 3, Liviu Negoiţă (PDL) şi-a depus, oficial candidatura pentru un nou mandat.

"Am încredere în locuitorii Sectorului 3 că vor aprecia la justa valoare realizările petrecute pe raza sectorului nostru în perioada 2004-2012. Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat, pentru a le asigura tuturor cetăţenilor Sectorului 3 un nivel de trai de care să fie mulţumiţi, respectiv o viaţă cu adevărat confortabilă", a declarat edilul Liviu Negoiţă.

Alegerile locale sunt programate să se desfăşoare pe data de 10 iunie 2012.

Etichete: candidatură, Cristian Poteraş, Liviu Negoiţă, oficial, Robert Sorin Negoiţă, Sectorul 3, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
Madalin
28 Apr 21:18
+0
VOTURI
-0

Poteras se poate lauda cu realizari fata de candidati adversi

anda
27 Apr 11:52
+0
VOTURI
-0

Se vede ca ii pasa de mediul inconjurator si de sectorul lui

alyna
27 Apr 11:50
+0
VOTURI
-0

Singurul care foloseste banii publici cu cap..ii pasa de sectorul lui..vrea sa arate cat mai bine...felicitari

alya
27 Apr 11:48
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul chiar are nevoie de spatii verzi..frumos din partea lui poteras..se vede ca il intereseaza mediul inconjurator..

alexa
27 Apr 11:46
+0
VOTURI
-0

Apreciem gestul lui..nu ca altii care isi vad doar interesul..bravoo Poteras!!

lili
27 Apr 11:44
+0
VOTURI
-0

Se vede ca care interes pentru sectorul lui..spre deosebire de altii..se vede ca munceste..

dorel
27 Apr 11:40
+0
VOTURI
-0

Poteras, continua ceea ce a inceput sa faca in mandatul sau, sunt proiecte care nu si-ai incetat derularea! Costurile cresc la blocurile cu balcoane...unele apartamente au cate doua sau pe tot apartamentul, altele au cate un balcon, sau deloc! Mi se pare corecta observatia!

mura
27 Apr 11:58
+0
VOTURI
-0

poteras este singurul coandidat capabil ,isi va continua treaba in sectorul 6,treaba pe care si-o face bine

ciresica
27 Apr 12:04
+0
VOTURI
-0

poteras are cele mai marui sanse,si-a facut treaba bine,lumea il simpatizeaza si se bazeaza pe el!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE